Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Zobraziť katalóg
Logitech G100s Optical Gaming Mouse
4,3 21 hodnotení
Herná myš optická, herné, 200-2500dpi, 2 tlačidlá, koliesko, konektor USB
Kód:  MG137a3 Produktové číslo:  910-003538

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Herné zariadenie Logitech G100s je optická USB myš s rozlíšením 250 - 2500 dpi a vynikajúcou odozvou 2 ms. Dosiahnete s ňou vynikajúcej presnosti pri hrách aj veľmi rýchleho prehliadania webových stránok. Logitech G100s ďalej ponúka:

Pokročilé povrchové materiály
Logitech použil infračervené spektrum, aby zistil, ktorých plôch sa ruka pri používaní myši dotýka najviac. Na tieto plochy potom naniesol špeciálnu vrstvu materiálu pre zlepšenie komfortu pri používaní. Hydrofóbny náter na ploche kontaktu s dlaňou pomáha zabrániť pocitu lepenia. Na ostatných je náter proti zanechaniu odtlačkov prstov, rovnako ako mäkké tlačidlá pre dlhé hodiny hrania.

Ultra odolná stavba
Hranie je pre normálnu myš niečo ako mučenie. Ale G100s bola navrhnutá tak, aby vydržala dlhé hodiny bez ujmy. Preto vydrží každé tlačidlo až 20 miliónov kliknutí. Nízko posadená trecia plocha z polytetrafluóretylénu bola testovaná tak, aby vydržala úžasných 250 km. Preto, či už zamýšľate hrať s G100s čokoľvek, ona to vydrží.

Plynulé nastavenie citlivosti
Citlivosť, teda DPI, môžete pohodlne meniť počas hry, pre dokonalé výsledky za každej situácie. Ak si chcete rýchlo prezrieť celú mapu, nastavíte tú najvyššiu citlivosť, teda 2500 DPI. Naopak ak chcete byť sniper s maximálnou presnosťou, nastavíte si 250 DPI. Tlačidlo pre tieto nastavenia nájdete nad rolovacím kolieskom, takže nastavenie je naozaj jednoduché a rýchle.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:

Životnosť: 20 miliónov kliknutí

Senzor:
Typ: optický
Rozlíšenie: 250 - 2500 DPI
Max. zrýchlenie: 20 G
Max. rýchlosť: až 4,08 m/s

Odozva:
Frekvencia rozhranie USB: až 500 hlásení za sekundu (odozva 2 ms)
Režim spánku: vypnutý

Posúvanie:
Dynamický koeficient trenia: 09 µ (k)
Statický koeficient trenia: 14 µ (s)
Hmotnosť kábla: 15 g

Podporované OS:
Windows XP/Vista/7/8/

Prevedenie:
Rozhranie: USB

Farebné prevedenie:
Čierne

Parametre a špecifikácia

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!
Citlivosť
2 500 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1,96 ms Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 500 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1,96 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, chtel jsem se zeptat jaky je rozdil mezi pouzitym a zanovnim zbozim, dekuji

Diskusia a poradňa k Logitech G100s Optical Gaming Mouse
Príslušenstvo pre Logitech G100s Optical Gaming Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G100s Optical Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G100s Logitech Optical Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G100s Logitech Optical Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G100s Optical Gaming Mouse.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií