Alza pre firmy

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad

Zobraziť katalóg
Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad
4,7 73 hodnotení
Herná podložka pod myš – veľkosť M, materiál: textil, rozmery: 34 cm×0.1 cm×28 cm, antistatický povrch, protišmyková základňa, čierna
Kód:  MG199a Produktové číslo:  943-000094

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad

podložka pod myš Logitech G240

ideálna podložka pre náročných hráčov
LOGITECH G240

podložka z tvrdého polyméru

Každá správna herná myš si zaslúži stabilnú a hlavne kvalitnú podložku. Či už máte optickú alebo laserovú myš, podložka Logitech G240 sa výrazne zaslúži o zvýšenie presnosti snímača. Využíva najmä konzistentnú štruktúru povrchu bez zbytočných dizajnových prvkov, ktoré môžu negatívne ovplyvniť snímanie pohybu.

280 MM

Dĺžka

340 mm

Šírka

1 mm

Hĺbka

LOGITECH G440
 

OPTIMÁLNA TRECIA PLOCHA

LOGITECH G240

PODLOŽKA, KTORÚ používajú profesionáli

Logitech G240 je častým príslušenstvom aj medzi rešpektovanými profi hráčmi. Vysokokvalitné prevedenie je vhodné pre optické aj laserové myši ľubovoľnej značky.

LOGITECH G240

PRÉMIOVÉ PREVEDENIE

Gumová základňa pomáha udržiavať mäkký povrch a zabraňuje krčeniu látky pred myšou. Tým optimalizuje pohyb myši po povrchu. Podložka je len 1 mm hrubá, čo zvyšuje komfort zápästia pri pohybe myšou.


obsah balenia

Podložka

Užívateľská dokumentácia





LOGITECH G240

Parametre a špecifikácia

Materiál
Textil Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Antistatický povrch, Protišmyková základňa Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
0,1 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
0,1 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
Herná Hotovo!
Veľkosť
M Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Textil Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Antistatický povrch, Protišmyková základňa Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak to vypadá s dostupností? Jsou objednané nějaké kusy? Je vůbec možnost, že bude tento artikl opět naskladněn? Děkuji za odpověď

Dá se toto dokoupit jako náhradní podložka pro Logitech POWERPLAY wireless charging system? Jinými slovy, je to přesně ona?

Dobrý den, bylo by možné zavést kategorii nebo označení pro pevné podložky pod myš, které se nedají srolovat. Velice obtížně se u Vás hledají.

Chcel by som sa spýtať, či je toto stará, alebo nová verzia podložky. Stará bola s modrým logom ako na fotografii, nová je s bielym plným logom, hranatejší dizajn loga.

Dobrý den, může se podložka dát do pračky.

Zdravím, jak tyto cloth podložky, nejlépe čistit?

Diskusia a poradňa k Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad
Príslušenstvo pre Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií