Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech G410 Atlas Spectrum US

Zobraziť katalóg
Logitech G410 Atlas Spectrum US
4,7 3 hodnotení
Herná klávesnica - mechanická, inteligentné podsvietenie, inteligentný dok pre zariadenia Android/iOS s aplikáciou ARX Control, USB 2.0
Americká klávesnica
Kód:  MC054m7a Produktové číslo:  920-007736

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G410 Atlas Spectrum US

Logitech predstavuje nadupanú hernú klávesnicu G410 Atlas Spectrum. Oslní vás svojím futuristickým vzhľadom, RGB podsvietením, takmer okamžitou odozvou, výbornú kompaktnosťou a príjemnou ergonómiou. Súčasťou klávesnice je aj inteligentný dock pre telefóny s operačným systémom Android či iOS.

Kľúčové vlastnosti

  • Romer-G spínače s takmer okamžitou odozvou
  • Podsvietenie, ktoré si prispôsobíte svoj obraz
  • Prevedenie Tenkeyless bez numerickej klávesnice
  • Rozšírené herné možnosti vďaka Dock Arx Control
  • Herný mód aj multimediálne klávesy
  • Odolné klávesy testované na 70 miliónov stlačení

Integrácia s dockom Arx Control

Sledujte dôležité herné informácie a štatistiky priamo na displeji vášho inteligentného telefónu. Okrem herných záležitostí si dock poradí aj so zobrazením informácií o využití procesora, pamäte RAM a ďalších systémových prostriedkov. Upevniť ho môžete priamo ku klávesnici alebo ho presunúť kamkoľvek vás napadne.

Superrýchla odozva

Pri hraní hier je jedným z najdôležitejších parametrov práve odozva. Táto klávesnica využíva exkluzívne mechanické spínače Romer-G, ktoré sú rýchlejšie až o 25% oproti klávesniciam s bežnými typmi spínačov a dosahujú tak rýchlosť odozvy iba 5 ms. Zároveň sa vyznačujú výbornou odolnosťou, takže vydrží roky dlhého hrania.

Prepracované podsvietenie

Logitech venoval dosť pozornosti samotnému podsvieteniu klávesnice. Vyhrajte sa s vlastným nastavením širokospektrálneho RGB podsvietenia kláves pomocou aplikácie Logitech Gaming Software. Vyberte si až z 16,8 miliónov farieb, vytvárajte farebné profily alebo si zmeňte intenzitu podsvietenia podľa ľubovôle. Označte si dôležité klávesy inou farbou ako ostatné, aby ste mali lepší prehľad napríklad o kúzlach alebo herných udalostiach, to všetko je teraz hračka.

Prevedenie Tenkeyless

Ako už názov vypovedá, jedná sa o prevedenie, ktoré je o desať klávesov chudobnejšie. Na klávesnici nenájdete numerickú klávesnicu, za to na nej nájdete všetky herné klávesy, čím spĺňa normy pre profesionálne herné turnaje. Vďaka tomu je klávesnica ľahšia, kompaktnejšia a poskytuje výborný komfort, pretože máte obe ruky v prirodzenejšej polohe.

Multimédiá aj herný mód

Nechýba ani funkcia pre ovládanie médií, ktoré sú ukryté pod klávesami F9 až F12. Pohodlne tak môžete zosilňovať alebo stlmiť zvuky, prípadne pozastaviť, opätovne spustiť alebo preskakovať skladby.

V hernom móde vás iste poteší funkcia deaktivácie systémových kláves s logom Windows, čím sa vyhnete neželanému opusteniu hry, čo vás môže v horšej variante pripraviť o víťazstvo.

 

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Hybridná Hotovo!
Lokalizácia
Americká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Hybridná Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Americká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Typ spínača

Typ spínača
Logitech Romer-G Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
39,05 cm (390,5 mm) Hotovo!
Výška
18,52 cm (185,2 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje tato klávesnice na Macbook Pro 2015 Retina?

Diskusia a poradňa k Logitech G410 Atlas Spectrum US
Príslušenstvo pre Logitech G410 Atlas Spectrum US Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G410 Atlas Spectrum US . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G410 Atlas Spectrum US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G410 Atlas Spectrum US. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G410 Atlas Spectrum US.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií