Alza pre firmy

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Zobraziť katalóg
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
4,6 76 hodnotení
Herná myš – bezdrôtová až do 2500 dpi, snímač Delta Zero, pamäť pre ukladanie profilov, 11 tlačidiel, koliesko, 250 až 1440 hodín, 2× batérie AA, USB nano prijímač
Kód:  MG137a7i Produktové číslo:  910-003822

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Bezdrôtová myš s pôsobivými vlastnosťami pre hranie hier na vysokej úrovni. Skúsenosti z tejto oblasti sa vykryštalizovali do podoby ergonómie, precíznosti senzora, hromady programovateľných tlačidiel a mimoriadne dlhej životnosti, aby na jeden záťah zvládla pokojne aj viacdňovú multiplayerovú seansu bez dobíjania. V hernom režime vydrží až 250 hodín, zatiaľ čo pre "obyčajné" ovládanie systému postačí úsporný režim až na 1440 hodín! Životnosť vylepšených mechanických mikrospínačov je 20 miliónov kliknutí a klzná plocha s nízkym trením bola testovaná na úžasných 250 kilometrov. Vydrží teda s vami v prvej línii naozaj dlhú dobu.

Od exkluzívnej technológie s diódou osvieteným snímačom Delta Zero očakávajte úplne presnú reakciu na pohyb vašej ruky, pretože má citlivosť 2500 DPI a špeciálnu dvojicu tlačidiel (vedľa ľavého tlačidla) na prepínanie v piatich profiloch. Na zameriavanie si jednoduchým pridržaním vyberiete dočasné zníženie rýchlosti a po uvoľnení sa môžete opäť zbesilo oháňať. Získať dominanciu nad konkurentmi pomôže 11 programovateľných prvkov. Na myši sú rozosiaté tak, aby každý herný príkaz bol pohotovo dosiahnuteľný. S Logitech Gaming Software naplníte vnútornú pamäť makrami a kombináciami tlačidiel, takže je jedno, na akom stroji budete hrať.


Doplňujúce informácie:

Snímanie pohybu:
Rozlíšenie: 250 – 2500 dpi
Max. zrýchlenie: > 20 G*
Max. rýchlosť: až 2 metre/sekunda

Odozva:
Formát dát USB: 16 bitov na každej osi
Odozva rozhrania USB: až 500 hlásení za sekundu

Výdrž:
Tlačidlá (ľavé/pravé): 20 miliónov kliknutí
Klzná plocha: 250 kilometrov

Životnosť batérií:
Režim výkonu: až 250 hodín
Režim výdrže: až 1440 hodín

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,3 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!
Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,3 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 500 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den vcera som si kupil tuto mysku a je uzasna ale 1 vec som este nezistil ze ci ma myska nejaky indikator baterie ze ked sa mi bude vybijat aby som to videl a nie ze sa mi s nicoho nic vypne bez varovania ze bateria je uz slaba

Dobrý den, jak už zde psalo mnoho zákazníků a jak jsem se dočetl i na mnoha fórech na internetu, myš má obrovský problém s prostředním tlačítkem... někdy funguje, ale spíš nefunguje (mám ji asi 4 měsíce). Vzhledem k počtu zákazníků, kteří se s tímto problémem ozývají, jak probíhá případná reklamace? Budu ji chtít vyreklamovat, ale nemůžu být měsíc bez myši. Jste v případě takto poruchového zboží schopni/ochotni buď vrátit peníze nebo alespoň vyměnit kus za kus?? Děkuji. Jirka

Zdravím, chcel by som sa spýtať, že či niekto nemáte s touto myšou problémy s presnosťou? Túto myš mám už asi šiesty mesiac a bola naozaj super, za celu dobu som len pred dvoma týždnami prvý krát vymenil baterky a to hrám denne hry a mám ju celý čas na tom vysokom režime presnosti. A zrazu, niekedy v oktobri sa mierne zhoršila presnosť, že som s ňou už nemohol hrať ranked moba hry, lebo kurzor sa mierne chvel. Prešiel som teda na nejakú dobu na RPGčka a teraz posledný týždeň sa tá presnosť tak zhrošila, že už je všetko v podstate nehrateľné a ani vo windowse tá mýš nevie spraviť rovnú čiaru a niekedy sa sama od seba hýbe aj keď sa myši nedržím. Som aj googlil rôzne fóra, skúsil som všetky rady, nič nepomáha. Any idea čo s tým teraz? Lebo inak myš bola až doteraz takmer dokonalá

Chci se zeptat proc Alza u teto mysi nedava moznost prodlouzeni zaruky za poplatek?

Proc ma mys jen zaruku 24 mesicu? Ja co ji driv kupoval tak ma zaruku 36 mesicu! Zkratil tak obchod a nebo vyrobce zaruku u mysi Logitech?

Chtěl jsem si myš ergonomicky vyzkoušet. Vzhledem k tomu, že píšete u produktu - zboží vystaveno, chtěl jsem mít před koupí jasno. Ale po příchodu na pobočku v Holešovicích jsem byl zklamán. Myš sice vystavena, ale ve vitríně. Po dotazu obsluhy a pracovníků u pultu mi bylo sděleno, nemůžeme to otevřít, nemáme klíče. Rada byla, kupte si ji, vyzkoušejte a popřípadě vraťte. Nehodlám si kupovat 3, nebo 4 myši a všechny vracet.

Dobry den, nahradni USB prijimac k mysi Logitech G602 mate v nabidce popr. kam se obratit, na CZ zastoupeni Logitech? Diky.

Dobrý den, mám dotaz ohledně sensoru, na hodně webech mají napsáno že je optický, a někde zase laserový, kde je pravda? Vy uvádíte laserový.. Chtěl bych vědět jak to je, jestli se sensory postupem času vyměnili a v tomto modelu je už laserový??? Děkuji

Dobrý deň, prosím Vás, ako je to s mikrospínačom na koliečku? Tiež je to nejaký lacný šmejd? Mám z Alzy myš Corsair M65, ktorá stála 65€ a presne 2 mesiace po skončení záruky mi odišlo tlačítko na koliečku aj keď som ho používal 100x menej ako L R tlačítka. Je to dosť smutné, že do takých drahých myší dávajú výrobcovia "ku**ítka" len aby si zákazníci kúpili každé 2 roky novú myš. Potrebujem minimálne 3 bočné programovateľné tlačítka a chcelo by to už aj wireless ale tie ceny sú neskutočné, hlavne keď sa nedá už veriť životnosti ani drahého výrobku.

Mys se zacala sama prepinat do sleep modu, prestoze ji zrovna pouzivam, coz v podstate znemoznuje praci. Ovladace jsou aktualni, zkusil jsem i jine baterky a jine USB. Nenapada nekoho, kde by jeste mohl byt zakopan pes?

Diskusia a poradňa k Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Príslušenstvo pre Logitech G602 Wireless Gaming Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G602 Wireless Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G602 Wireless Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G602 Wireless Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G602 Wireless Gaming Mouse.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií