Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech G603 LIGHTSPEED

Zobraziť katalóg
Logitech G603 LIGHTSPEED
4,8 32 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, optická, odozva 1ms, 12000DPI, 6 tlačidiel, vhodná pre pravákov, veľkosť L, USB a WiFi, čierna, požívateľské profily a tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  MG137a7j Produktové číslo:  910-005101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G603 LIGHTSPEED

HERNá myš logitech G603 ligtspeed

hrajte úplne bez obmedzení
LOGITECH G603 LIGTSPEED

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

myš pre hernÝCH profesionálOV

Bezdrôtová herná myš Logitech G603 ako prvá na trhu ponúka inovatívny HERO senzor s výnimočnou výkonnosťou a energetickou úsporu. Na prvý pohľad zaujme ergonomicky tvarovaným telom s nízkou hmotnosťou, na ktorom je umiestnené 6 programovateľných tlačidiel. Keďže je u hráčov na prvom mieste nízka doba odozvy, Logitech do tejto myši aplikoval rýchlu bezdrôtovú technológiu Lightspeed, ktorá zaisťuje extrémnu výkonnosť prenajnáročnejších hráčov.

hero

Presný senzor

6 tlačidiel

S možnosťou plného programovania

500 hodín

Výdrž pri nonstop hraní

12 000

DPI

1 MS

odozva

88,9 gramov

Hmotnosť samostatnej myši

Alza.sk - Logitech
 

MYŠ, KTORÁ PRESNE MIERI

Alza.sk - Logitech

Maximálny bezdrôtový výkon

Herná myš Logitech G603 využíva bezdrôtovú technológiu Lightspeed s extrémne rýchlou frekvenciou odozvy 1 ms. Vďaka tejto technológii myš disponuje neuveriteľnou citlivosťou a spoľahlivosťou, čo oceníte predovšetkým počas zložitých herných podujatí, kedy je potrebné precízne a rýchle ovládanie.

Alza.sk - Logitech

presný SENZOR

Myš Logitech G603 je vybavená revolučným optickým senzorom HERO, ktorý poskytuje špičkovú výkonnosť a je až 10× úspornejší ako predchádzajúce snímacie technológie. Senzor HERO poskytuje maximálnu precíznosť a konzistentný výkon v celom rozsahu hodnôt DPI.

Logitech G603
až 500 hodín na batériu

S 2 batériami AA disponuje bezdrôtová herná myš Logitech G603 životnosťou až 500 hodín – dvakrát viac ako predchádzajúce generácie.

Logitech G603
KVALITA LEGENDÁRNEJ ZNAČKY

S viac ako 35 rokmi skúseností v počítačovom odvetví mohla spoločnosť Logitech vyvinúť herné vybavenie, ktoré nepozná konkurenciu. Logitech G603 je vhodná pre tých najlepších hráčov v odbore. Vydrží maximálne zaťaženie a aj viac ako desiatky hodín náročného hrania.

kľúčové vlastnosti

Životnosť batérie v režime HI (výkonnostné): 500 hodín (nonstop hrania)

Životnosť batérie v režime LO (úsporný): 18 mesiacov (štandardné používanie)

Integrovaná pamäť pre jeden profil




Logitech G603

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
88,9 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
12 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato myš opravdu do levé ruky (ne jen označená parametrem "vhodná pro leváky" s tím, že i leváci zvládnou myš v pravé ruce ..., jak jsem tu už několikrát narazil)? Podle obrázků, popisu (6 programovatelných tlačítek) i hodnocení mi přijde, že je do pravé ruky. Nebo máte opravdu i verzi do levé ruky? Děkuji.

Dobrý den, koupil jsem dnes tuto myš a i když v pc nastavím nejvyšší rychlost kurzoru, je pořád myš dost neohrabaná, mám zapojenou i starou myš a při stejném nastavení pc je kurzor velmi rychlý, je to takhle v pořádku? nebo lze ještě nastavení nějak obejít? mám windows 7 díky za odpověď

Dobrý deň je tá hmotnosť 88,9g bez bateriek? Ďakujem za odpoveď ;)

Dobrý den, koupil jsem si tuto myš a mám problém s kolečkem. Když chci posunout obrazovku, tak se skoro vždy posune opačným směrem. Výsledek je, že obrazovka neustále skáče nahoru a dolu a chvíli trvá než obrazovku posunu na požadované místo. Už mě tento problém docela štve. Mám ji teprve měsíc. Je k tomuto problému nějaké řešení? Děkuji, Lukáš

Dobrý den, mám bezdrátový set K520 s USB přijímačem. Je myš G603 kompatibilní s tímto přijímačem? Tj. je možná kombinace klávesnice K520 s myší G603 s jedním přijímačem? Děkuji.

prosim vas ludia vie mi niekto povedat ci tato mys ma vlastnu pamät a ci vdaka tomu pri prenose odpada nutnost naistalovania ovladacov?

je táto myš kompatibilna s powerplay podložkou ?

zdravim. kupil som si tuto mysku pred vianocami, no zacal som ju pouzivat az teraz po novom roku. vsimol som si, ze lavy klik mi hapruje, po stlaceni sa velmi casto sprava ako by som ho stlacil 2x, pripadne hapruje pri oznacovani textu pri c+p, raz oznaci, inokedy nie.... vlozil som oboje baterky a myska je prepnuta na polohu LO. robi to niekomu? moze ist o chybu snimaca?

Diskusia a poradňa k Logitech G603 LIGHTSPEED
Príslušenstvo pre Logitech G603 LIGHTSPEED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G603 LIGHTSPEED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G603 LIGHTSPEED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G603 LIGHTSPEED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G603 LIGHTSPEED.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií