Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

Zobraziť katalóg
Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse
4,1 26 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 15 tlačidiel, zmena DPI, 25600DPI, požívateľské profily, čierna
Kód:  MG137a8i5 Produktové číslo:  910-005649

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Predaj skončil

Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

Logitech G HERO senzor 16K dostal zdokonalenia zvyšujúce horný limit z 16 000 DPI na 25 600 DPI, čím dosiahol najvyššie DPI na trhu herných myší. Ruka v ruke s tým dochádza k zmene názvu z HERO 16K na HERO 25K.
Zmena je vykonaná aktualizáciou firmwaru, stačí teda len updatovať firmware cez Logitech G HUB.

Herná myš Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

IDEÁLNA PRE MOBA ALEBO MMO HRY.
Logitech G604

Myš Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse pre herných profesionálov

Bezdrôtová herná myš Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse ako prvá na trhu ponúka inovatívny HERO 25K senzor s výnimočnou výkonnosťou a energetickou úsporou. Na prvý pohľad zaujme ergonomicky tvarovaným telom s nízkou hmotnosťou, na ktorom je umiestnených 15 programovateľných tlačidiel. Keďže je u hráčov na prvom mieste nízka doba odozvy, Logitech do tejto myši aplikoval rýchlu bezdrôtovú technológiu Lightspeed, ktorá zaisťuje extrémnu výkonnosť pre tých najnáročnejších hráčov.

Hero 25K

Presný senzor

15 tlačidiel

S možnosťou plného programovania

240 hodín

Výdrž pri nonstop hraní

25 600

DPI

1 MS

Odozva

135 gramov

Hmotnosť samostatnej myši

Alza.sk – Logitech
 

MYŠ, KTORÁ PRESNE MIERI

Logitech G604

15 programovateľných tlačidiel

Toto je úplná bomba, ktorú ocenia hráči MOBA alebo MMO hier. Myš je totiž vybavená hneď 15 programovateľnými tlačidlami na dokonale vyladené ovládanie.

Alza.sk – Logitech

Duálne pripojenie

Potrebujete hernú myš Logitech G604 využívať na viacerých počítačoch? Je to jednoduché. Na primárnom PC používajte bezdrôtové pripojenie pomocou technológie LightSpeed a na druhom stroji klasický Bluetooth. Prepnutie je bleskové, a to pomocou stlačenia vyhradeného tlačidla.

Alza.sk – Logitech

Myš Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse s presným SENZORom

Myš Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse je vybavená revolučným optickým senzorom HERO 25K, ktorý poskytuje špičkovú výkonnosť. Senzor HERO 25K poskytuje maximálnu precíznosť a konzistentný výkon v celom rozsahu hodnôt DPI.

Logitech G604
Až 240 hodín na batériu

Ak vyžadujete maximálne presné hranie s technológiou LightSpeed, potom počítajte s výdržou zhruba 240 hodín na jednu AA batériu. Ak však využijete Bluetooth pripojenie, výdrž stúpne na krásnych 5,5 mesiaca.

Logitech G604
KVALITA LEGENDÁRNEJ ZNAČKY

S viac ako 35 rokmi skúseností v počítačovom odvetví mohla spoločnosť Logitech vyvinúť herné vybavenie, ktoré nepozná konkurenciu. Myš Logitech G604 je vhodná pre tých najlepších hráčov v odbore. Vydrží maximálne zaťaženie aj stovky hodín náročného hrania.

Kľúčové vlastnosti

Životnosť batérie v LightSpeed: 240 hodín (nonstop hranie)

Životnosť batérie v režime Bluetooth: 5,5 mesiaca (štandardné používanie)

Rozlíšenie snímača: 100 – 25 600 DPI




Logitech G604

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
135 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
25 600 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je uz známy termin naskladnenia ?

Dobrý den, chci se zeptat jestli bude kompatibilní s novám iPadem. Chtěl bych jí mít do školy ke studiu a doma k pc nahraní.

Dobrý deň, musí byť v prípade použitia bluetooth usb dongle zasunutý alebo sa dá myš používať aj bez neho. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, je možné myš po rozbalení vrátit kdyby mi nevyhovoval tvar? případně do kdy a za jakých podmínek? a byla by vracena plna castka? obal bych se samozrejme snazil poskodit co nejmene díky za odpověď

Dobrý den, je možné myš po rozbalení vrátit kdyby mi nevyhovoval tvar? případně do kdy a za jakých podmínek? díky za odpověď

s rychlostí odezvy ....? Kolik má rychlost odezvy ms ??

dobry den, chci se zeptat na jake frekvenci mys pracuje (lightspeed) a jak je to s routerem, ktery je na 2.4ghz a mam ho na stole, kousek od PC. zda se nebude signal rusit. dekuji

je tahle myš nejlepší co se týče argonomie a má pogumovaný povrch a je lehká?

kopil jsem si ji a mam 2 otazky .. vypina se pri necinosti sama nebo ji musim ze spoda vypinat . a druha jak poznam ze baterka uz neni co byla neak tu neni zadne led detektor nebo tak neco

Dobrý den, myš po delší době nečinosti na cca 2-3 vteřiny změní dpi na vysokou hodnotu. Na liště v pravo dole u ikony G hubu se poté objeví nápis DPI změněno na 500 což je správná hodnota. Pak už vše funguje dobře. Lze toto nějak řešit ? S pozdravem Martin Pospíšil

12
Diskusia a poradňa k Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse
Príslušenstvo pre Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G604 Wireless Gaming-Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G604 Wireless Gaming-Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií