Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech G733 K/DA Edition

Zobraziť katalóg
Logitech G733 K/DA Edition
4,5 12 hodnotení
Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, Bluetooth s donglom, pre PC, PlayStation 4 a PlayStation 5, herný režim, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 87,5 dB/mW, impedancia 39 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 29 h
Kód:  JL289e2c1 Produktové číslo:  981-000990

Logitech G733 K/DA Edition

Chcete mať vždy náskok pred protivníkom? Potom by vás mohli zaujať herné slúchadlá Logitech, s ktorými započujete každý krok. Slúchadlá sú veľmi pohodlné, sadnú dokonale okolo uší, držia a skvele hrajú. Uzavretá konštrukcia takmer neprepúšťa zvuk von a tlmí okolitý hluk a šum. Izolácia zvuku značne zvyšuje presnosť 3D audia a kvalitu a vy tak môžete byť napred pred svojimi spoluhráčmi. Ide o populárne bezdrôtové herné slúchadlá, a tak pri hraní neprekážajú žiadne káble. Frekvenčný rozsah zaručí silné basy aj výšky a čokoľvek iné cezeň už ľudské uši nerozoznajú. Frekvenčný rozsah týchto slúchadiel je od 20 do 20000 Hz, a tak máte istotu, že budete počuť tóny len v tej najlepšej kvalite. Citlivosť má vplyv na akustický výkon, obzvlášť potom na vyššiu hlasitosť a reprodukciu zvuku. Herné slúchadlá Logitech disponujú citlivosťou 87,5 dB/mW. Dôležitým parametrom je tiež veľkosť meniča, tá je 40 mm. Herné slúchadlá bezdrôtové s integrovanou batériou vydržia hrať až 29 h. Nabíjanie je veľmi jednoduché a vykonáva sa cez USB-C. Štýlovým dizajnovým prvkom je viacfarebné podsvietenie.

Herné slúchadlá Logitech G733 K/DA Edition Lifestyle
Herné slúchadlá Logitech G733 K/DA Edition Vlastnosti/technológia

Hlavné vlastnosti herných slúchadiel Logitech G733 K/DA Edition

  • S bezdrôtovými hernými slúchadlami Logitech vám neunikne najmenší detail
  • Slúchadlá majú citlivosť 87,5 dB/mW
  • Meniče s veľkosťou 40 mm
  • Uzatvorená konštrukcia herných slúchadiel
  • Majú k dispozícii certifikáciu Discord
  • Majú frekvenciu od 20 do 20000 Hz
  • Typ pripojenia: bluetooth a bluetooth s donglom
  • Slúchadlá herné Logitech sa hravo spárujú s PC, PlayStation 4 a PlayStation 5
  • Impedancia s veľkosťou 39 Ohm
  • Mikrofón má smerové snímanie
  • Citlivosť mikrofónu: 87,5 dB/mW
  • Ovládanie hlasitosti pomocou integrovaného ovládača
  • Dizajnovým prvkom je viacfarebné podsvietenie
  • Farba slúchadiel je biela
  • Slúchadlá herné Logitech dosahujú hmotnosť 278 g

Ďalšie vlastnosti a funkcie herných slúchadiel Logitech G733 K/DA Edition

Herné slúchadlá Logitech ocení každý nadšený hráč. Slúchadlá sú obohatené o mikrofón na dorozumievanie sa so spoluhráčmi. Bezdrôtové herné slúchadlá sú vybavené technológiou Bluetooth, preto nebudete potrebovať žiadny kábel. Pri zlom signáli pomôže so spárovaním USB adaptér, čiže dongle. Integrovaný ovládač uľahčí reguláciu hlasitosti hry alebo hudby. Môžete ich prepnúť do herného režimu pre väčší pôžitok z hry. Aj prijímanie hovorov bude hračka, a tak môžete hrať bez prerušenia. Jednoducho môžete prepnúť ďalšiu skladbu vďaka ovládaču na slúchadlách. Náušníky si môžete vymeniť podľa potreby. Herné slúchadlá Logitech sa hravo spoja s platformou PC, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Herné slúchadlá Logitech G733 K/DA Edition Obsah balenia

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Herný režim, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné náušníky Hotovo!
Certifikácia
Discord Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
87,5 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
39 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
29 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
278 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
League of Legends Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dnes mali prísť slúchadla. Objednané 4mesiace, píšete, že vždy keď prídu, pošlete ich tým, ktorý ich mali objednané. A znova nič a sú nedostupné. Dočkám sa ich ešte tento rok?

Jsem rád že jsem sluchátka objednal a zaplatil asi 4-5 měsíců zpátky a každý měsíc se termín posouvá. Teď mají přijít až 16.8?? Dám tomu poslední šanci ale už tak si u mě alza klesla.

Dobry den, termin dodania tychto sluchadiel bol meneny uz asi 3-krat ( najprv v maji, potom v juny a teraz 19.7.). Viete mi zarucit, ze teraz uz tie sluchadla dojdu? Mam ich objednane a zaplatene a cakam na ne uz par mesiacov...

Zdravím, donedavna bylo u těchto sluchátek, že k naskladnění dojde 28.cervna. Teď tu ovšem vidím, že na objednávku-termín upřesníme. Co si z toho mám vzít? Nejprve se to posunulo z konce května na konec červen a teď se neví vůbec?

Budú fungovať s konzolou xbox series s ??

Dobry den. Viete potvrdit ze aj naozaj pridu na sklad?

Dobrý den, jaký typ připojení mají tyto sluchátka ? Radiofrequency nebo Bluetooth ? Vy zde uvádíte Bluetooth ale na CZC uvadí Radiofrequency. Jak to tedy je ?

Po komunikácií s customer service s rovnakým problémom nedoručenia objednávky viac ako 3 mesiace, kde súhlasili vybaviť objednávku iným farebným prevedením som dostal objednávku na modré za dvojnásobnú cenu...

Dobrý deň, v popise nie je uvedené, či sú kompatibilné s PC. Ak áno, fungujú normálne alebo je tam nejaké obmedzenie? Ďakujem za odpoveď

Jdou připojit k PC?

Diskusia a poradňa k Logitech G733 K/DA Edition
Príslušenstvo pre Logitech G733 K/DA Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G733 K/DA edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G733 K/DA Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G733 K/DA Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G733 K/DA kiadás.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií