Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech G933 Artemis Spectrum, biela

Zobraziť katalóg
Logitech G933 Artemis Spectrum, biela
4,4 5 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC, PlayStation 4 a Xbox ONE, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 107 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, odnímateľný kábel 2 m, výdrž batérie až 8 h
Kód:  JL288h2a Produktové číslo:  981-000621 Stránky výrobcu

Logitech G933 Artemis Spectrum, biela


Nevyrovnateľná kvalita zvuku

Pokročilé zvukové membrány Pro-G s prihláseným patentom sú vyrobené z hybridných sieťovaných materiálov, ktoré poskytujú účinnosť podobnú diskofilom, už fanúšikovia hier vyžadujú. Membrány Pro-G poskytujú jasné a presné výšky aj hlboké bohaté basy od obľúbenej hudby po plnohodnotné herné zvukové záznamy, ktoré od prémiových slúchadiel očakávate.

vypnuté
 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

vypnuté
 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Jedna náhlavná súprava pre všetky herné platformy

G933 Artemis Spectrum je kompatibilný s počítačmi PC, mobilnými zariadeniami a hernými konzolami, vrátane PS4 a Xbox One. Dokonca môžete pripojiť svoje zariadenie domácej zábavy k bezdrôtovému zmiešavaciemu adaptéru napájanému z USB a sledovať televízne programy, hudbu alebo filmy bezdrôtovo, bez toho aby ste rušili ostatných členov domácnosti.


Prispôsobte si vzhled

G933 Artemis Spectrum je vybavená dvoma prispôsobiteľnými osvetľovacími zónami: farebným prúžkom a logom. Každú zónu je možné samostatne naprogramovať na iné farby či efekty, alebo je možné synchronizovať. Nastaviteľné podsvietenie RGB umožňuje, aby ste vybrali až z 16,8 miliónov farieb.

vypnuté
 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

vypnuté
 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Bezdrôtová technológia 2,4 GHz

Bezdrôtová herná náhlavná súprava G933 Artemis Spectrum poskytuje to najlepšie z oboch svetov s možnosťou hrať bezdrôtovo alebo káblovo. Hrajte bez prieťahov na bezdrôtovom pripojení 2,4 GHz až 12 hodín na nabitie bez osvietenia alebo 8 hodín s východiskovým osvietením. Alternatívne, 3,5 mm analógový vstup na náhlavnej súprave vám dáva voľnosť hrať s drôtovým pripojením bez spotreby prúdu z batérií.


Ovládanie na dosah ruky končekmi prstov

Priraďte užívateľské príkazy pomocou softvéru Logitech Gaming Software pre tri programovateľné klávesy typu G, čím získate bezproblémové herné a mediálne zážitky. Nastavte vlastné ovládacie prvky, čím budete ovládať svoje zvukové profily, preskočíte na ďalšiu skladbu, aktivujete simplexnú komunikáciu, aktivujete okamžité kombinácie príkazov v hre a viac.

vypnuté

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

vypnuté
 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Sklopný mikrofón s potlačením šumu

Uistite sa, že ste čisto počuteľný vďaka držiaku mikrofónu potláčajúceho šumy. Držiak je vybavený indikačnou LED kontrolkou, takže viete, kedy je mikrofón stlmený. Keď držiak mikrofónu potláčajúceho šumy nepoužívate, je možné ho sklopiť späť do slúchadiel a potom je takmer neviditeľný.


Mäkké a priedušné materiály

G933 Artemis Spectrum je navrhnutá pre dlhé herné akcie. Nové športové sieťované materiály použité pri viečkach slúchadiel a slúchadlového pásika sú mäkké a priedušné, aby sa dosiahlo maximálneho pohodlia. Ak chcete udržiavať náhlavnú súpravu čistú, je možné sluchátkové viečka vyňať z náhlavnej súpravy a umyť.

vypnuté

 Logitech G933 Artemis Spectrum
 

Kľúčové vlastnosti

  • Presná lokalizácia smeru zvuku (7.1)
  • Výkonné meniče Pro-G dodajú hutnú atmosféru
  • Programovateľné klávesy pre makrá, zvukové profily ...
  • Univerzálne použiteľné (mobilné zariadenia, konzoly, počítač ...)
  • Zmiešavanie zvuku z USB a analógového vstupu napríklad pre príjem hovorov
  • Sklopný mikrofón s potlačením šumu pre zreteľnú komunikáciu
  • Štýlové, 2-zónové RGB podsvietenie s 16,8 mil. farbami
  • Zhotovenie mušlí pre komfort a umývateľný materiál
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Dĺžka prívodného kábla
2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné náušníky Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
107 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
8 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
374 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, dají se sluchátka nabíjet a zároveň poslouchat hudbu nebo hrát hru

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká sluchátka by byla lepší pro mě jakožto hráče (8-10 hodin u pc) z hlediska pohodlí a kvality audia,tyto či HyperX Cloud Flight? A ještě bych se chtěl zeptat zda si sluchátka mohu nějak vyzkoušet protože nevidím že jsou někde vystavené. Předem děkuji za odpověď.

Proč je bílá verze výrazně dražší než černá když jsou v podstatě stejné?

dobry den, dnes sa mi stalo ze som updatol sluchatka, lenze update bol neuspesny a od vtedy mi nejdu sluchatka pripojit cez usb primac ked ich pripojim 3,5mm jackom tak idu neviem v com by mal byt problem skusal som preinstalovat logitech gaming software ale nepomohlo. dakujem za odpoved

kedy zlacneju aspon na 150€ ako stoja v anglicku alebo aspon na 170€ ako stoja v rakusku ? dakujem

Dobrý den. Chci se zeptat na náhradní díly. Baterie a naušniky. Dají se koupit?

Dobrý den, nikde v nabídce jsem nenašel tyto sluchátka v černé barvě. Prodáváte je?

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak to bude fungovat, když bezdrátové spojení s usb přijímačem je 2,4 GHz a současně je i wifi frekvence na 2,4 a 5 GHz.. (my máme 2,4). Tak se chci zeptat, jest-li se to nemůže nějak rušit mezi spojením.. Děkuji za odpověď

Dobrý deň, sú tieto slúchadlá kompatibilné s mobilmi ? napr. IPhone 7 plus ?

??

Diskusia a poradňa k Logitech G933 Artemis Spectrum, biela
Príslušenstvo pre Logitech G933 Artemis Spectrum, biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G933 Artemis Spectrum, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G933 Artemis Spectrum, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G933 Artemis Spectrum, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G933 Artemis Spectrum, fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií