Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Logitech Harmony Remote 555

Zobraziť katalóg
Logitech Harmony Remote 555
5 1 hodnotení
Diaľkový ovládač infračervené multifunkční, ovládá až 15 zařízení
Kód:  JT016a Produktové číslo:  966208-0914 / 915-000092

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Harmony Remote 555 Predaj skončil

Logitech Harmony Remote 555

Univerzálny infračervený diaľkový ovládač s displejom a možnosťou ovládania až 15 zariadení.Podsvícená tlačidlá a LCD displej umožňujú jednoduché ovládanie.Ovládač je možné využiť takmer na akékoľvek zariadenie.

Vďaka rozsiahlej internetovej databáze, ktorá obsahuje viac ako 3000 výrobcov, možno do ovládača nahrát ovládanie pre televízie, videoprehrávače, DVD prehrávače, audio prehrávača a mnoho ďalších prístrojov.Nechýba ani možnosť vytvoriť si vlastný profil pomocou jednoduchého internetového sprievodca.

Pomocou systému jednodotykového ovládanie spustíte ľahko napríklad film na DVD.Jednoducho stlačíte jedno tlačidlo a ovládač zapne všetky potrebné prístroje ako je televízia, DVD a audio prehrávač a nastaví všetky potrebné vstupy.

Výhodou je jednoduché prepojenie cez USB kábel - vďaka čomu môžete využiť prostredie internetu.Ovládač podporuje všetky bežne používané operačné systémy, čím zaisťuje výbornú kompatibilitu.Vyniká aj svojou nízkou hmotnosťou a praktickými rozmery.

Parametre a špecifikácie:

Funkcia:
Infračervené programovatelné diaľkové ovládanie

Rozhranie:
USB

Ďalšie vlastnosti:

Programovateľné tlačidlá
Systém jednodotykového ovládanie
Podsvietený LCD displej
Napájanie na štyri AAA batérie
Možnosť ovládať až 15 zariadení
Sťahovanie programov cez internet

Obsah balenia:
Diaľkové ovládanie
USB kábel
Inštalačné CD a manuál
4x AAA batérie

Systémové požiadavky:
Microsoft Windows XP, Windows 2000, Windows ME, Windows 98 SE
Apple MacOS X 10.2 a novšie.

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Harmony Remote 555 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Harmony Remote 555. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Harmony Remote 555. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Harmony Remote 555. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Harmony Remote 555.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií