Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Zobraziť katalóg
Logitech Illuminated Living-Room K830 DE
Klávesnica na diaľkové ovládanie PC/televízor, bezdrôtová, čierna
Kód:  MC050c37b Produktové číslo:  920-006087

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Illuminated Living-Room K830 DE Predaj skončil

Logitech Illuminated Living-Room K830 DE


Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Jasné podsvietené klávesy Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Bezdrôtová klávesnica Logitech Illuminated Living-Room K830 DE je dizajnovaná pre použitie predovšetkým pre obývacie izby na ovládanie televízoru. Ponúka tak riešenie bez obťažujúcich káblov. Vďaka podsvieteniu celej plochy je možné použitie aj v tme. Disponuje aj funkciou automatického vypínania.


Optimalizované rozloženie kláves Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Klávesnica sa pýši ultra tenkým dizajnom a poskytuje na jednom zariadení kompletné možnosti pre ovládanie. Klávesnica Logitech Illuminated Living-Room K830 DE je tak úplne nezávislá na myši a bezdrôtové prevedenie dovolí užívanie na stole aj na kolenách.

Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Logitech Illuminated Living-Room K830
 

Univerzálna bezdrôtová klávesnica a myš v Logitech Illuminated Living-Room K830 DE

Touchpad umožní presné a precízne ovládanie kurzora a podporuje okrem základných činností polohovanie či klikanie aj multidotykové gestá. Softvér Logitech vám umožní upraviť nastavenia klávesnice a touchpadu Logitech Illuminated Living-Room K830 DE, aby ste získali nástroj presne na mieru pre vás.


Dosah bezdrôtového pripojenia 10 m

Miniatúrny Unifying prijímač bezdrôtovo pripojí klávesnicu k televízoru alebo počítaču - stačí ho len zapojiť. Spojenie je spoľahlivé, takže môžete umiestniť klávesnicu Logitech Illuminated Living-Room K830 DE na najvhodnejšie miesto a stále bude zaručený rýchly prenos dát bez oneskorenia. Dosah prijímača je až 10 metrov.

Logitech Illuminated Living-Room K830
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Určenie klávesnice
K televízoru Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
K televízoru Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky bezdrôtové klávesnice k TV
» Všetky bezdrôtové klávesnice a myši

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Illuminated Living-Room K830 DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Illuminated Living-Room K830 DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Illuminated Living-Room K830 DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Illuminated Living-Room K830 DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Illuminated K830 nappali DE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií