Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

Zobraziť katalóg
Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon
4,6 67 hodnotení
Myš – bezdrôtová, optická, pre pravákov, pripojenie cez bluetooth, bezdrôtový USB prijímač, na 1 AA batériu, citlivosť 1000 DPI, 8 tlačidiel, hyperscroll, klasické koliesko, maximálny dosah 10 m, unifying prijímač súčasťou balenia, rozmery 4,5 × 7,4 × 11,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,135 kg
Kód:  MG107a3 Produktové číslo:  910-004791 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

 
Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

bezdrôtová myš pre tri počítače.

Logitech M720 Triathlon

univerzálne použitie s dlhou výdržou batérií.

Bezdrôtová optická myš Logitech M720 Triathlon je navrhnutá predovšetkým pre všestranné použitie vďaka možnosti plynulého prepínania medzi tromi počítačmi. Výraznou dominantou je ergonomické prevedenie a elegantná čierna farba, ktorá sa hodí k bežným aj štýlovo dizajnovým notebookom a počítačom. Až dvojročnú výdrž bezdrôtovej myši zaisťuje energeticky úsporná technológia Bluetooth a Unifying.

HLAVNÉ FUNKCIE

 
Logitech M720 Triathlon

MYŠ PLNÁ FUNKCIÍ

Myš Logitech M720 Triathlon je okrem dlhej výdrže batérie obdarená aj funkciou pre jednoduché ovládanie až 3 počítačov, čo sa určite môže hodiť užívateľom, ktorí majú doma alebo v práci viac zariadení.

Logitech M720 Triathlon

RÝCHLY POSUV

Bezdrôtová myš Logitech Marathon Mouse M705 umožňuje rýchle prechádzanie dokumentov a webových stránok –  stačí jedno otočenie. Presný posuv po jednotlivých krokoch je vhodný na prechádzanie zoznamov, prezentácií a snímok.

Logitech M720 Triathlon

PRISPÔSOBENIE NA MIERU

Nevyhovujú vám predinštalované funkcie, ktoré myš vykonáva? Pokiaľ do svojho zariadenia s operačným systémom Windows alebo MacOS X nainštalujete softvér Logitech Options, môžete si prispôsobiť všetky tlačidlá podľa svojich predstáv.

Logitech M720 Triathlon

OVLÁDAJTE AŽ 3 PC SÚČASNE

Prepínanie medzi viacerými počítačmi zastupuje technológia Easy Switch, ktorá umožňuje párovanie až s tromi PC naraz. Myš má na ľavej strane trojicu čísel, ktoré označujú počítače, ku ktorým sa môžete pripojiť. Podsvietenie čísla znamená, že je myš prepojená s počítačom, ktorému je dané číslo priradené.

Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

EFEKTÍVNA PRÁCA

Myš funguje pomocou AA batérie a USB nano prijímača s dosahom do vzdialenosti až 10 metrov. Citlivosť siaha k hodnote 1 000 DPI, čo vám umožňuje efektívne prechádzanie internetových stránok alebo pohodlné vykonávanie administratívy. M720 Triathlon je primárne určená pre pravákov a je plne kompatibilná s operačným systémom Windows a MacOS X.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,4 cm Hotovo!
Výška
4,5 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,14 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Výdrž
24 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Je to velikost S máte i L??? Lze u Vás koupit? Mám velkou ruku a hledám velkou myš ideálně Logitech. Děkuji za rady.

Je moznlost tutu mys nejak znovu sparovat s usb 'donglem' se kterym prisal? omylem jsem profil1 sparoval laptopem ale ted ji k necemu potrebuju pripojit pres usb

Dobry den, mam tuto mys necely rok a pul, a uz mi zacina chybovat leve tlacitko pri dlouhem stisku. Pokud pridrzim leve tlacitko stlacene (napr. pri presunu oken, praci v grafickem editoru apod.) tak se obcas stava, ze je tlacitko jakoby na kratkou chvilku pusteno a znovu zmacknuto. Jak se ALZA chova k takovym reklamacim? Toto chovani je nahodile, a uplne si nejsem jist, ze se projevi pri 5 minutovem testu na reklamacnim oddeleni. P.s.: ke stejnemu chovani jsem, bohuzel, dospel i u predchazejici mysi stejneho vyrobce Marathon Mouse M705. Zde se ale tato chyba vyskytla az po zarucni dobe.

Čo sa myslí tým WIFI, ktoré je tu v popise skoro každej bezdrôtovej myši? Dostane na sieti IP adresu? :)

Dobrý den, bude u této snímač fungovat bez problémů na bílém stole? Díky, IC

Dobrý den Když budu mít myš připojenu pouze k jendom PC, je možné přenastaviz tlačítko na přepínání mezi jenodltivými zdroji? Zvolit mu jinou fukci? například zmáčknutí předefinované klávesy?

Zdravím, Je li možnost nastavení tlačítka jako dvojitý klik? Jak to bylo dřív na myši "a4tech"? Vadí mne to při otevírání složek. Díky.

Je podporovan Mac OS (vcetne prepinani mezi pocitaci? Mam 1 PC a 1 MacBook Pro) diky.

Dobrý den. Zakoupil jsem u Vás tuto myšku (zánovní), ale mám pocit, že mi často uskakuje kurzor. Mám to spárované USB donglem. Jezdím s ní po klasické černé látkové podložce. V čem je problém, že se takhle chová? Mám vadný kus?

Kliká hlasitě? Odchází mi Connect IT CI-201, která mi vyhovala právě díky tichému klikání. Díky.

12
Diskusia a poradňa k Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon
Príslušenstvo pre Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Marathon Mouse M720 Triathlon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Marathon Mouse M720 Triatlon.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií