Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Zobraziť katalóg
Logitech MX Anywhere 2S Light Grey
4,8 12 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, laserová, 7 tlačidiel, 4000DPI, veľkosť S, sivá
Kód:  MG125e3b Produktové číslo:  910-005155

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Logitech logo

Nová úroveň produktivity

MX MASTER

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Inovatívne ovládanie viacerých počítačov

Špičkovú myš od spoločnosti Logitech budete môcť používať kdekoľvek – v kaviarni, v lietadle, vlaku či v kancelárii. Vďaka softwaru Logitech Flow budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jedinej myši a kopírovania/vkladania obsahu medzi nimi. MX Anywhere 2S Light Grey je optimalizovaná ako pre Windows, tak pre MAC a je doplnená pokročilými funkciami s presným, jednoduchým ovládaním, vrátane vlastného prispôsobenia.

Funguje všade

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey je vybavený špičkovým a celkom novým senzorom s presnosťou 4 000 dpi. Vďaka nemu bude snímanie a pohyb myši po podložke maximálne presný a to dokonca aj na sklenenom podklade.

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Bleskové nabíjanie

Nabíjanie je jednoduché. Stačí myš prepojiť pomocou microUSB konektoru s vašim počítačom. Iba za 3 minúty máte nabité na celý deň prevádzky. V prípade plného nabitia môžete MX Anywhere 2S Light Grey používať až 70 dní.

Uľahčite si prácu

Prechádzanie dokumentov a kopírovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Jediným otočením rolovacieho kolieska môžete jednoducho prejsť aj niekoľkostránkový text.

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Easy-Switch

Myš je možné s počítačom prepojiť pomocou priloženého snímača Logitech Unifying alebo bezdrôtovej technológie Bluetooth. Logitech Easy-Switch vám naopak umožní spárovať MX Anywhere 2S Light Grey až s tromi zariadeniami a jednoducho medzi nimi prepínať stlačením tlačidla.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,16 cm Hotovo!
Výška
3,44 cm Hotovo!
Hĺbka
10,03 cm Hotovo!
Hmotnosť
106 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolečko už nefunguje superrychle, mohu myš nějak vyčistit?

Je možné koupit náhradní boční gripy pro tuto myš? Bílé boční gripy se samozrřejmě velmi rychle zašpiní, dokonce se lehce odlepil/natrhl přímo pod bočními tlačítky. Ale celkově je myš perfektní, jsem s ní velice spokojený, proto bych si chtěl pouze nalepit nové boční gripy, ale nemohu je nikde sehnat, proto se ptám zde. Předem děkuji za informaci.

Chtěl bych se zeptat na hlasitost tlačítek. Je to podobné jako u MX Master (kde dělají šílenej randál) nebo jsou tižší? Máte někdo možnost srovnání? Díky.

Diskusia a poradňa k Logitech MX Anywhere 2S Light Grey
Príslušenstvo pre Logitech MX Anywhere 2S Light Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Anywhere 2S Light Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Anywhere-2S Hellgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Anywhere-2S Hellgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX Anywhere 2S Light Grey.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií