Vyhraj lístky na EURO 2024

Logitech Speaker System Z333

Zobraziť katalóg
Logitech Speaker System Z333
4,6 274 hodnotení
Reproduktory – aktívna, 2.1 výkonu 40W, subwoofer, frekvenčný rozsah od 55 do 20000 Hz, 3,5 mm jack, AUX, RCA (cinch), diaľkový ovládač
62,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JL010a3 Produktové číslo:  980-001202 Stránky výrobcu
Logitech Speaker System Z333 62,90 € Momentálne nedostupné

Logitech Speaker System Z333


Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Z33_repro

Silný zvuk, ktorý vás ohromí

Nechajte sa unášať čistým a silným prednesom reproduktorov Z333 od firmy Logitech. Vďaka dvom plnorozsahovým reproduktorovým meničom so 40 W RMS a špičkovým výkonom až neuveriteľných 80 W, si budete môcť vychutnávať svoju obľúbenú muziku kdekoľvek a bez kompromisov. Navyše sú reproduktory vyrobené z tých najlepších dostupných materiálov, čo dáva ešte viac vyniknúť podarenému elegantne čiernemu dizajnu s krásnymi tvarmi.


Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Z333_sub

Úžasne dunivé basy s možnosťou nastavenia

Vychutnajte si bohaté, intenzívne basy vďaka veľkému subwooferu s meničom s priemerom 5 palcov. Presmerovaním nízkych frekvencií do tohto špecializovaného subwoofera vám systém poskytne najoptimálnejší dojem z počúvania a umožní vám vychutnať si basy tak, ako boli pôvodne nahrané. S pomocou ovládača hlasitosti si následne môžete úroveň vášho subwoofera doladiť podľa vlastnej chuti.


Rýchle a jednoduché ovládanie

Vďaka prítomnosti ovládacieho panelu si možno zvoliť nielen úroveň hlasitosti, či za pomoci na ňom umiestneného 3,5 mm konektora zapojiť mikrofón pre ničím nerušené počúvanie, ale takisto je možné jeho prostredníctvom ľahko ovládať aj napájanie systému.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Z333_controller

Pripojte svoje obľúbené zariadenia

Logitech Z333 nie sú len tak obyčajnými reproduktormi pre váš počítač. Okrem možnosti pripojenia napríklad k tabletu, šikovnému telefónu, poskytujú aj možnosť pripojenia napríklad k televízoru prostredníctvom 3,55 mm zdierok, či RCA vstupov. Rovnako nebude problém ani s pripojením obľúbenej konzoly PlayStation 3, či Xbox 360.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Z333_device

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, AUX, RCA – Cinch Hotovo!
Maximálny výkon
40 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, AUX, RCA – Cinch Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
40 W Hotovo!
Frekvencia od
55 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Subwoofer

Pripojenie subwoofera
Drôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
10,8 cm Hotovo!
Hĺbka
9 cm Hotovo!
Výška
19,2 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
23 cm Hotovo!
Hĺbka
15,7 cm Hotovo!
Výška
23,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
3,17 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču, Herné Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych se zeptal, jestli se prodávají prodlužovací kabely ze subwooferu do reproduktoru, protože mi 1,5 metru nestačí. Stačil by mi jen jeden kabel k jednomu reproduktoru. Předem díky za opdověď :)

Stále neuvádíte skoro u žádného produktu napájení. Tento produkt není výjimkou. Sdělte zdroj napájení.

Lze tuto soupravu připojit k televizi https://www.alza.cz/55-lg-55nano863na-d5861786.htm?o=2#discussionPosts můžete mi poradit jakým kabelem, nebo nějakým převodníkem?

Počas počúvania hudby, alebo pri hraní hier, sa samé "uspia", ako to bolo spomenuté aj v recenziách. Dá sa to nejak nastaviť, aby to nerobilo, alebo ich mám len dať reklamovať? Zapínať a vypínať ich niekoľkokrát cez deň kvôli tomu je dosť otrava.

chcel by som sa spytat kollko presne w maju reproduktory?dakujem

Dobrý den, existuje propojovací audio kabel z mojí TV (LG50UQ70003LB) k připojení k tomu typu reproduktorů? Prosím případně o typ kabelu. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat zda reproduktory bzučí když je poblíž mobilní telefon. sestava od Defenderu mi to dělá a je to k zbláznění. díky za info.

Dobrý deň, mám troje z tohoto modelu, a každý hrá inak, jeden hrá úplne perfektne, jeden hrá tak že celkom OK, aj keď trocha zlyháva u 40Hz. Tretie najnovšie čo som kupoval mali extrémne tuhé basy a totálne zdeformované, dokonca pri určitých verziách "škrípal" subwoofer. Tie som reklamoval pred rokom, potom som dostal ďalšie, s úplne stejnou vadou, avšak som nereklamoval, keďže kvôli Covidu sa zavreli školy a Internáty, tak mi zostali reproduktory na intráku a ja bol doma, potom po pár mesiacoch nám dali možnosť odsťahovať keď otvorili okresy, tak som reproduktory previezol domov, a v septembri zas späť na intrák, inak skoro rok ležali pod postelou v krabici. Teraz je mám na intráku, a keď púšťam cez tú hudbu u ktorých dochádzalo ku "škrípaniu" v subwooferu, tak teraz to už "neškrípe". Ale problém je že stále zostali extrémne tuhé tie basy. Je to len silne zdeformované boom so silnou vibráciou, kedy chaoticky ako keby sa kužel pohyboval v reproduktore. Neviem ako to riešiť,...

Dobrý den , je možno tieto reproduktory zapojiť aj k TV?

Dobry den, ci port pre sluchadla na tom ovladaci je sluchadla/mikrofon v jednom kedze mam sluchadla s 1 kablom a doteraz som na pripojenie do pc musel zo zadu pc pripajat rozdvojku pre mikrofon a sluchadla ale kedze mi v predu port nefunguje a v zadu by som mal zapojene tieto repraky tak nemam kam zapojit sluchadla. bude to mozne?? popripade je mozne rozvojit signal s ovladaca na 2 konektory a potom spojit s mojou rozdvojkou do ktorej zapojim sluchadla??

123...
Diskusia a poradňa k Logitech Speaker System Z333
Príslušenstvo pre Logitech Speaker System Z333 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Speaker System Z333. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Speaker System Z333. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Speaker System Z333. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Speaker System Z333.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií