AlzaBoxy Q1 LEGO v APP pro AP+

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 – BrainFreeze

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 – BrainFreeze
4,8 4 hodnotení
Bluetooth reproduktor – stereo, 90Hz–20kHZ, 90dBA, vode (IPX7) a nárazu odolný, NFC, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 15h s kapacitou 2300mAh
Kód:  MH330c2b Produktové číslo:  984-000558
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 – BrainFreeze Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 – BrainFreeze

Reproduktor pre párty milovníkov

Reproduktor je navrhnutý tak, aby prebudil párty naozaj v každom rohu miestnosti, a to vďaka svojmu 360° zvuku. Či už vonku prší alebo svieti slniečko, či už práve zdolávate nejakú horu, alebo sa plavíte na rafte. Nech už robíte akýkoľvek extrémny šport, vašu obľúbenú hudbu si odteraz môžete vychutnať naozaj kdekoľvek.


Hudobné šialenstvo na cestách

Ak hľadáte prenosný reproduktor, ktorý si môžete pustiť naozaj kdekoľvek, potom ste ho práve našli. Odolný voči nečistotám, vode či nárazu. To všetko je Ultimate Ears BOOM 2. Vypadol vám reproduktor z batohu na zem? Sedíte vonku a začína pršať? Nevadí! Aj keby vám spadol do vody – nič sa nedeje. V hĺbke 1 metra totiž vydrží až pol hodiny.


Navrhnutý pre každodenné dobrodružstvo

Jeden reproduktor vám nestačí? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears BOOM 2 prostredníctvom bluetoothu (dosah až 30 metrov) a inteligentnej aplikácie, ktorá je zadarmo. Zároveň je reproduktor kompatibilný ako so systémom Android, tak aj iOS.


Intuitívne ovládanie

Chcete prepnúť pesničku, ale márne hľadáte telefón alebo tablet, z ktorého hudbu prehrávate? Stačí dvakrát zľahka poklepať na vršok reproduktora a skladba sa prepne sama. Pri jednom poklepaní sa prehrávanie pozastaví.


 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je akce 1+1 i na jiné barvy, než na Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. U modelu (barvy) Yeti je akce jasně napsána, ale u ostatních barev nic napsáno není. Tak nevím, jestli to je jen že nejsou skladem, nebo jestli to je prostě jen na jednu barvu u řady Boom 2. Předem děkuji za odpověď.

Jaký papír musím koupit do termotiskárny Epson? Jakýkoliv váleček, co má těch 8 cm na šířku? Nebo je to složitější?

Provedl jsem Factory Reset a stále se mi nedaří "klasický" provoz reproduktoru, tzn. PSP - jack 3,5mm - BOOM2....... Poradí mi prosím někdo?? Díky moc, já nemám smart phone, tak doufám, že lze provozovat reproduktor i bez toho......Martin.

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears BOOM 2 – BrainFreeze
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears BOOM 2 – BrainFreeze
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - BrainFreeze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Brainfreeze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Brainfreeze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - BrainFreeze.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií