AD homeoffice AD homeoffice

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia
4,5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor – stereo, 90Hz-20kHz, 90dB, vodo (IPX7) a nárazu odolný, NFC, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 15h a kapacitou 2300 mAh
Kód:  MH330c2j Produktové číslo:  984-001226
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia

Bezdrôtový reproduktor Logitech Ultimate Ears BOOM 2 Le Panther

Reproduktor je navrhnutý tak, aby prebudil párty v každom rohu miestnosti vďaka 360 ° zvuku. Či už vonku prší, alebo svieti slniečko. Či už zrovna zdolávate nejakú horu, alebo sa plavíte na rafte. Nech už robíte akýkoľvek extrémny šport. Vašu obľúbenú hudbu si teraz môžete vychutnať naozaj kdekoľvek.


Hudobné šialenstvo na cestách

Ak hľadáte prenosný reproduktor, ktorý si môžete pustiť naozaj kdekoľvek, potom ste ho práve našli. Odolný voči nečistotám, odolný voči vode, odolný voči nárazu. To všetko je Ultimate Ears BOOM 2. Vypadol vám reproduktor z batohu na zem? Sedíte vonku a začína zrovna pršať? Nevadí. Aj keby vám spadol do vody. Nič sa nedeje. V hĺbke 1 metra totiž vydrží až pol hodinu.


Navrhnutý pre každodenné dobrodružstvo

Jeden reproduktor vám nestačí? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears BOOM 2. A to prostredníctvom Bluetooth (dosah až 30 metrov) a inteligentnej aplikácie, ktorá je zadarmo. Zároveň je kompatibilný ako so systémom Android, tak i iOS.


Intuitívne ovládanie

Chcete prepnúť pesničku, ale márne hľadáte telefón alebo tablet z ktorého hudbu prehrávate? Stačí dvakrát zľahka poklepať na vršok reproduktora a skladba sa prepne sama. Pri jednom poklepaní sa prehrávanie pozastaví.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
Frekvencia od
90 Hz Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
90 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX7 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 300 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
6,7 cm Hotovo!
Hĺbka
6,7 cm Hotovo!
Výška
18 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,55 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, K počítaču, Párty, Exteriérové Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je lepší UE BOOM nebo JBL Flip 4. Děkuji za odpověď

Dobry den pujde tedy kdyz si koupim extrerni bluetooth do notebooku prehravat hudbu i z notebooku?

Dobrý den, moc prosím, jaký je výkon tohoto reproduktoru? Není zde uveden výkon ve wattech, pro porovnání s jinými výrobky. Děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda více těchto reproduktorů je možné spárovat do sterea. Moc děkuji za odpověď.

Právě jsem zakoupil tento výrobek a na obalu jsou nálepky typu "made for iPhone iPad", o Androidu ani slovo. Hádám správně, že to je jen reklama a ve skutečnosti s Androidem nebude žádný problém?

Prosim Vas, aky je rozdiel medzi Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia a Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Phantom? Dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edícia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther Limitovaná Edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 Le Panther Limited Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 Le Panther Limited Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears BOOM 2 LE Panther limitált kiadású vezeték nélküli hangszóró.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií