AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum
Bluetooth reproduktor aktívny, výdrž batérie 9 h
Kód:  MH330k1e Produktové číslo:  984-000668

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum

S novým modelom bezdrôtových reproduktorov Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum si užijete svoju obľúbenú hudbu v každej situácii i v každom prostredí. Bluetooth reproduktor UE ROLL 2 ponúka o 15 percent silnejší zvuk a dlhší bezdrôtový dosah až 30 metrov, to všetko v štíhlom prevedení pôvodnej verzie UE ROLL.

A pretože UE ROLL 2 váži len niečo málo cez 300 g, budete mať so sebou viac zvuku vždy a všade bez toho, aby bol reproduktor väčší či ťažší. Reproduktor je odolný voči nárazom i vode. Zvládne ponorenie do hĺbky 1 metra až na 30 minút.

Hlavné prednosti

  • Skladný a výkonný bezdrôtový reproduktor
  • Odolný voči nárazom i vode
  • Na jedno dobitie vydrží hrať až 9 hodín
  • Oproti staršiemu modelu má o 15% silnejší zvuk
  • Pomocou Bluetooth sa spojí s 2 zdrojmi zvuku naraz

Konektivita i vysoká výdrž

Zariadenie je schopné napárovať sa až na 8 zariadení a v jednom okamihu sa naraz môže napojiť na 2 zdroje zvuku. Môže to byť váš inteligentný telefón, tablet alebo akékoľvek iné zariadenie umožňujúce pripojenie prostredníctvom Bluetooth.

Výkonná Lithium-Ion batéria vám na jedno nabitie vydrží hrať až 9 hodín, a to už je čo povedať. Pre dobíjanie si vyhraďte cca. 5,5 hodiny.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Maximálna výdrž batérie
9 h Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - SugarPlum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimative Ears ROLL 2 - Sugarplum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimative Ears ROLL 2 - Sugarplum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears ROLL 2 - Sugarplum.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií