AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna

Zobraziť katalóg
Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna
5 1 hodnotení
Klávesnica bezdrôtová, Bluetooth, hliníkový dizajn, pre Apple iPad Air, 7.3 mm tenký, USB nabíjanie
Kód:  MC055u11a Produktové číslo:  920-005517

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna Predaj skončil

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna

Logitech Ultrathin Keyboard Cover je obal a zároveň bezdrôtová klávesnica, určená pre najnovší tablet iPad Air. Vaše zariadenie je tak chránené ako na povrchu obrazovky, tak na zadnej strane, kde má dokonca hliníkový kryt. Zároveň však nie je narušený ľahký a elegantný tvar iPadu, váži totiž len 330 g. Klávesnica komunikuje s tabletom pomocou technológie Bluetooth, ktorej dosah je až 10 m. Nabíjanie prebieha cez USB port a výrobca udáva vynikajúca životnosť batérie - pri používaní priemerne 2 hodiny denne vydrží v prevádzke až výborné 3 mesiace.

Samotná klávesnica sa bude veľmi rýchlo tešiť vašej veľkej obľube. Jedinečné rozloženie dopraje jednotlivým klávesám pomerne dosť priestoru a nehrozí teda záplava preklepov. Naopak sa dočkáte rýchleho a pohodlného písania. Kryt možno zapojiť veľmi ľahko vďaka jemnému dosadnutiu silných integrovaných magnetov. Po skončení práce stačí obal jednoducho zaklapnúť a ako iPad, tak klávesnica prejdú do režimu spánku. Po odklopení sa opäť automaticky naštartujú. Svojim účelným dizajnom skvele doplní iPad Air, s ktorým rýchlo vytvoria nerozlučnú dvojicu.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
iPad Air

Funkcie:
Silné integrované magnety
Bluetooth (dosah až 10 m)
Po zaklapnutí uspí zariadenie aj klávesnicu

Výdrž batérie:
Na plné nabitie až 3 mesiace (pri 2 hodinách písania denne)

Obsah balenia:
Klávesnica Ultrathin Keyboard
USB kábel na nabíjanie
Dokumentácia

Rozmery (V x Š x H):
240 x 169,5 x 7,3 mm

Hmotnosť:
330 g

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde tento kryt i na iPad Air 2 64gb Wi-Fi??? Děkuji

Dobrý den, je klávesnice http://www.alza.cz/logitech-ultrathin-keyboard-cover-for-ipad-air-cerna-d1638364.htm česká nebo jen anglická? Případně máte nějakou českou pro Ipad R2? Děkuji

Diskusia a poradňa k Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna
Príslušenstvo pre Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultrathin Keyboard Cover für iPad Schwarz Luft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultrathin Keyboard Cover für iPad Schwarz Luft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air černá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií