Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech Webcam C925e

Zobraziť katalóg
Logitech Webcam C925e
5 16 hodnotení
Webkamera video až 1920x1080, H.264, automatické zaostrovanie, integrované duálne stereofónne mikrofóny s potlačením šumu, univerzálny klip, konektor USB
Kód:  JS038a1a Produktové číslo:  960-001076

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Webcam C925e

C925e je kamera navrhnutá pre každého, kto chce zlepšiť úroveň video komunikácie. Poskytuje Full HD video so širokým zorným uhlom (78 °) a automatickým zaostrovaním, aby bol pohľad naozaj ako tvárou v tvár. Ani nízke svetlo ju nezaskočí. Technológia RighLight optimalizuje kvalitu obrazu zhoršených svetelných podmienok aj pri rôznych vzdialenostiach. Aj preto si vyslúžila certifikáciu Skype for Business a Cisco Jabber.

Kľúčové vlastnosti

  • Ostré Full HD rozlíšenie
  • Plynulosť 30 snímok za sekundu
  • Prirodzené zorné pole (78 °)
  • Zlepšenie kvality pri zhoršenom osvetlení
  • Efektívne kódovanie H.264
  • Viacsmerové mikrofóny
  • Certifikácia Skype for Business a Cisco Jabber.
  • Podpora MS Lync, WebEx, LCP (Logitech Collaboration Program)

Kompletné riešenie pre komunikáciu

Kamere nechýba ani dvojica mikrofónov. Sú umiestnené na oboch stranách, takže video záznam je vyhotovený aj s veľmi čistým stereo zvukom či už ste v súkromnej kancelárii alebo v otvorenej konferenčnej miestnosti. Výhodou je aj univerzálny klip, ktorý poslúži ako stojan alebo s ním pripnete kameru k ľubovoľnému displeju stolného počítača či notebooku.

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Vlastnosti
Stereo (viac ako 1 mikrofón), Autentické ostrenie (autofocus), Korekcia pri slabom osvetlení Hotovo!
Zorný uhol
78 ° Hotovo!
Šírka
12,6 cm Hotovo!
Výška
7,3 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Stereo (viac ako 1 mikrofón), Autentické ostrenie (autofocus), Korekcia pri slabom osvetlení Hotovo!
Zorný uhol
78 ° Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,6 cm Hotovo!
Výška
7,3 cm Hotovo!
Hĺbka
4,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,17 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať kedy približne bude daná kamera skladom? Ďakujem pekne za info.

dobry den ide webca pripojit aj na xbox one s? dakujem za odpoved

Dobrý den, má tato kamera krytku? Díky

Dobrý deň je nutne pred zapojením web kamery Logitech Webkamera C925e nainštalovat ovladače na tuto kameru mám operačný system Windows 11.Karol

Dobrý den, bude tato kamera fungovat s ps4 slim ?

Dobrý den, jaký je frekvenční rozsah vestavěného mikrofonu webkamery c925e ? Případně která (které) webkamera (webkamery) v ceně do 4000,- má (mají) integrovaný mikrofon s nejvyšší horní frekvencí?

Dobrý den, prosím dá se webkamera používat pouze i jako mikrofon? Mám na mysli například pro hraní her, kdy potřebuji pouze komunikovat, ale nepotřebuji obraz. Děkuji za info.

Dobrý deň. Voľakedy som mal starú webkameru : Microsoft LifeCAM VX-1000. Po nainštalovaní softvéru fungovala a to tak ako webka na internete-Skype,Facebook...Dalo sa s ňou fotiť aj točiť video. Nakoľko už nie je kompatibilná s W.10 softvér sa nedá nainštalovať, hoci kamera trebárs na Skype funguje. Som prekvapený že keď som po pripojení Logitech C925e k PC a následne som stiahol a nainštaloval dva súbory z :Odkaz do neznáma že s touto kamerou sa nedá fotiť ani nakrúcať video. Neviem čo som spravil zle, lebo táto kamera je celkom vydarená a tie dva aspekty mi tam chýbajú. Poradíte mi prosím prečo je tomu tak a ak ktorý typ kamery podobnej kvality v obraze a zvuku okrem toho ešte aj spoľahlivo fotí a točí videá? Ďakujem.

Dobrý den, potřebuji kameru na on-line vysílání přes PC a nahrávání videí. Který tip mi můžete doporučit?

Dobrý den, bude fungovat pro operační systém Google Chrome? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Logitech Webcam C925e
Príslušenstvo pre Logitech Webcam C925e Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Webcam C925e. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Webcam C925e. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Webcam C925e. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech C925.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií