Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Logitech Wireless Illuminated K800 CZ+SK

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Illuminated K800 CZ+SK
4,3 22 hodnotení
Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, podsvietená, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  MC050c3a Produktové číslo:  920-002394_CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Illuminated K800 CZ+SK

Potrebujete vysokokvalitnú bezdrôtovú podsvietenú klávesnicu, ktorá bude schopná uspokojiť vaše náročné potreby? V tomto prípade je tento produkt od spoločnosti Logitech to, čo potrebujete. Klávesnica je najnovším prírastkom do rady klávesnice a myši Logitech Unifying a obsahuje miniatúrny prijímač, ktorý je možné pripojiť k portu USB vášho notebooku bez obáv. Klávesnice kompatibilné s technológiou Unifying používajú bezdrôtovú technológiu Logitech Advanced 2,4 GHz na zabezpečenie stabilnej konektivity s prakticky žiadnymi oneskoreniami alebo poruchami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokokvalitná bezdrôtová klávesnica s podsvietením (technológia Logitech Advanced)
  • Svetelný senzor
  • Nabíjateľné batérie a káblové pripojenie s konektorom micro USB
  • Systém PerfectStroke (pohodlné písanie po celú dobu)
  • Veľmi praktický USB nano prijímač

Kvalita pri prvej úprave

Pretože pri dobrej klávesnici je dôležitý príjemný pocit pri písaní, je klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800  vybavená systémom ukladania kláves PerfectStroke a samotné klávesy majú tvar označovaný ako Logitech Incurve keys. Systém PerfectStroke zaisťuje, aby každé stlačenie kláves bolo pohodlné, plynulé a úplne tiché. Logitech Incurve – prehĺbený dizajn spojený s jemne zaoblenými hranami – pomáha udržiavať správne umiestnenie prstov na klávesnici, pričom sa prsty môžu hladko a pohodlne posúvať z jednej klávesy na ďalšiu bez ohľadu na to, ako dlho používate klávesnicu. Naviac popisky písmen a znakov na klávesach sú veľmi trvanlivé a nie je možné aby sa používaním zotreli.

Praktické podsvietenie

Bezdrôtová klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800 automaticky prispôsobuje intenzitu svetla vďaka použitiu svetelných senzorov. Pohybové senzory detekujú, keď sa vaše ruky priblížia ku klávesnici a podsvietenie zapnú, alebo naopak vypnú, akonáhle dáte ruky z klávesnice preč. V dôsledku toho budete mať vždy jasné a zreteľné podsvietenie, pričom batéria klávesnice vydrží dlhšie – až 10 dní bez nabíjania. Pri používaní klávesnice vás nikdy nezaskočí vybitá batéria – klávesnicu môžete používať neustále pomocou kábla s konektorom micro USB, ktorý umožní nabíjať batériu počas písania. Nabíjanie je rýchle a bezproblémové, takže batériu nebudete musieť nikdy vymeniť. Stačí pripojiť univerzálny kábel s konektorom micro USB, ktorý nabíja internú batériu.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Úzky Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske bezdrôtové klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kedy bude produkt skladom?

dobrý den, chci se zeptat jestli ještě budete mít ještě tuto klávesnici?? Bohužel jsem ji nestihl koupit, je totiž perfektní.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli CZ layout je originál z výroby a je podsvícený. Děkuji za reakci

Dobrý deň, má prosím táto klávesnica skutočne aj SK znaky? Je možné zverejniť aspoň jednu skutočnú fotografiu?

Keď pripojím tuto klávesnicu na MacBook pro cez Bluetooth, bude k tomu možné naraz pripojiť aj myšku Logitech (nie ako set). A ak áno, tak nebude to blbnutí alebo nebude pomalšia rýchlosť ?

Na této fotce: https://cdn.alza.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAddOrig&cd=MC050c3a-16&i=1.jpg je vidět nové logo Windows, ale na jiných je staré. Jaké tam je?

Dobry den, má tato klavesnica signalizaciu zapnuteho/vypnuteho CAPSLOCK a NUMLOCK? Klavesnica je podsvietena ale udaj o dotazovamej signalizácii som nenasiel...

Dobrý den, na obrázcích jsou různé varianty této klávesnice. Můžete mi prosím zjistit, zda má opravdu dlouhý Shift a jednořádkový Enter? Jsou i české znaky podsvícené? Děkuji. M.K.

Dobrý deň, pri klávesnici ste mali predpokladaný dátum dodanie 20.5., no teraz je tam už 31.5. Chcem sa spýtať, či aj reálne dorazí tá klávesnica, alebo je možnosť, že sa dátum znova posunie.

má táto klávesnica aj EN znaky?

12
Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Illuminated K800 CZ+SK
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Illuminated K800 CZ+SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Illuminated K800 - CZ/SK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií