Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Wireless Illuminated K800 US

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Illuminated K800 US
4,8 33 hodnotení
Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, podsvietená, čierna, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač
Americká klávesnica
Kód:  MC050c3 Produktové číslo:  920-002394

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Illuminated K800 US

Bezdrôtová klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800 automaticky prispôsobuje svoju intenzitu v závislosti od množstva svetla v miestnosti vďaka využitiu svetelných snímačov. Snímače pohybu naproti tomu detegujú, keď sa vaše ruky priblížia ku klávesnici, a podsvietenie zapnú - alebo ho naopak vypnú, akonáhle dáte ruky z klávesnice preč. Výsledkom je, že budete mať vždy k dispozícii jasné a zreteľné podsvietenie, a batéria klávesnice pritom vydrží dlhšie - až 10 dní bez dobíjania. (Skutočná výdrž batérií sa môže líšiť v závislosti od spôsobu používania, nastavenia a okolitých podmienok.)


Pri používaní podsvietenej bezdrôtovej klávesnice K800 vás nikdy nezaskočia vybité batérie - klávesnicu môžete používať neustále vďaka pripojovaciemu káblu s konektorom micro-USB, ktorý umožňuje klávesnicu počas písania dobíjať. Dobíjanie je rýchle a bezproblémové, takže batérie nebudete musieť nikdy meniť. Stačí pripojiť univerzálny kábel s konektorom micro-USB, ktorý interné batérie dobije.

Pretože pri dobrej klávesnici je dôležitý príjemný pocit pri písaní, klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800 je vybavená systémom uloženia klávesov PerfectStroke a samotné klávesy majú tvar označovaný ako Logitech Incurve keys. Systém PerfectStroke zaisťuje, aby bol každý úder pohodlný, plynulý a úplne tichý. A Logitech Incurve - čiže prehĺbený dizajn v spojení s mäkko zaoblenými hranami odolných klávesov - napomáha udržiavať správne umiestnenie prstov na klávesnici, pričom prsty môžu hladko a pohodlne skĺzavať z jedného klávesu na iný bez ohľadu na dobu, ako dlho budete klávesnicu používať. Popisky písmen a znakov na klávesoch sú navyše veľmi odolné a nehrozí, že by sa používaním zotreli.

Bezdrôtová klávesnica s podsvietením Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 je tiež najnovším prírastkom v rade klávesníc a myší, ktoré sú kompatibilné s technológiou Logitech Unifying, a vyznačuje sa miniatúrnym prijímačom, ktorý po zapojení môže bez obáv zostať zapojený v USB porte vášho notebooku. Klávesnice kompatibilné s technológiou Unifying využívajú bezdrôtovú technológiu Logitech Advanced 2.4 GHz, ktorá zaručuje stabilné spojenie takmer bez oneskorenia alebo výpadkov.

Parametre a špecifikácie:

Bezdrôtová technológia:

Advanced 2.4 GHz

Možnosti napájania:
Micro USB napájanie
Batériové

Rozloženie klávesnice:
US - QWERTY

Doba výdrže:
až 10 dní

Systémové požiadavky:
Windows XP, Windows Vista alebo Windows 7
USB port
Internetové pripojenie pre stiahnutie softvéru

Obsah balenia:
Klávesnica Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800
Micro USB napájací kábel
Predlžovací kábel k receiveru
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Americká Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Americká Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Úzky Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
750 g Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske bezdrôtové klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co mam robit, ked ani nie po roku odisli akumulatory tak, ze uz nevydrzi ani 5min? Na videach na internete je, ze pod zadnym krytom sa nachadzaju 2 AA akumulatory, ktore sa daju vymenit. Ked som otvoril kryt na tejto je tam len plast a neda sa nic vymenit.

Zdravim, mam set K800 (klavesnica a mys). Na klavesnici sa mi pokazilo jedno tlacidlo. Ak zakupim tuto klavesnicu zvlast, bude mozne ju pripojit k existujucemu bezdratovemu prijimacu v PC na ktorom je mys a budu spolupracovat ako combo (nova klavesnica a stara mys)? Vdaka za odpoved

Dobry den, prosim Vas, kedy uz konecne budete mat SK (alebo v najhorsom aspon CZ) verziu? kedysi ste ju urcite mali, je planovana este vyroba SK vobec niekedy, alebo az dalsi model???

Dobry den, je na tejto klvesnici mala lava klavesa SHIFT? Na obrazku je velka a niektori ludia pisu, ze je mala. Dakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné zakoupit tuto klávesnici s US layoutem a přehodit na ni klávesy, protože mám doma tuto klávesnici s CZ layoutem (ale již špatně funguje)...a jestli klávesnice bude korektně fungovat. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, neuvažuje se někdy o výrobě speciální limitované série CZ provedení? Děkuji za odpověď.

Dobry den, ma prosim tato klavesnice jednoradkovy enter? U vas na obrazku ano, jinde ne. Dekuji

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, že tato klávesnice nemá CZ polepy, popř. zda se nedá sehnat v CZ verzi. Děkuji za odpověď.

Je tato klavesnice kompatibilni s iOS?

Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Illuminated K800 US
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Illuminated K800 US Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Illuminated K800 - US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tastatur Logitech Wireless Illuminated K800 US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tastatur Logitech Wireless Illuminated K800 US. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Illuminated K800 US.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií