Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech Wireless Mouse M235 čierno-strieborná

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Mouse M235 čierno-strieborná
4,6 165 hodnotení
Myš bezdrôtová, optická, 2 tlačidlá, koliesko, životnosť batérií až 1 rok, USB nano prijímač, myš podporuje technológiu Unifying, prijímač nie
Kód:  MG100w1 Produktové číslo:  910-002203

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Mouse M235 čierno-strieborná Predaj skončil

Logitech Wireless Mouse M235 čierno-strieborná

Bezdrôtová myš Logitech M235 bude vynikajúcim príslušenstvom každého notebooku. Je vybavená pokročilým optickým systémom Logitech Advanced, ktorý má na rozdiel od konvenčných riešení inak umiestnený senzor. Zmenou uhla snímača zbiera väčšie množstvo svetla a ponúka o poznanie lepšie snímanie aj na lesklých a hladkých povrchoch. Zároveň myška nepotrebuje taký intenzívny zdroj svetla, takže vydrží na jednu batériu až 12 mesiacov používania. K zvýšenej výdrži batérie jej napomáha aj inteligentný režim spánku a dobre prístupný vypínač na spodnej strane, ktorým ju ľahko vypnete pri dlhodobom nepoužívaní.

Samozrejmosťou väčšiny polohovacích zariadení Logitech je skvelá ergonómia. Ani myš M235 nie je výnimkou. Ponúkne vám pokročilé tvarovanie, vďaka ktorému výborne padne do ruky. Navyše obsahuje pogumované časti, ktoré ešte navyšujú komfort používania. Tomu napomáha aj veľmi precízne spracované koliesko s hladkým chodom. Komunikáciu myši s počítačom zabezpečuje miniatúrny prijímač. Po zapnutí ho môžete bez problémov nechať v notebooku aj pri prenášaní, takže minimalizujete riziko jeho stratenia. Navyše budete na prácu s myšou pripravení ihneď po zapnutí. Snímač prenáša dáta na roky overenej a maximálne rezistentnej frekvencii 2,4 GHz. Vďaka tomu sa nemusíte báť nežiaducich rušení ani výpadkov signálu v nevhodnom okamihu.

Parametre a špecifikácia:

Podporované OS:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Mac OS X 10.5 a novší
Linux kernel 2.6+

Obsah balenia:
Myš
Nano-prijímač
1x AA batéria (inštalovaná)
Používateľská dokumentácia

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
86 g Hotovo!
Typ
Cestovná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
86 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, je k myši Logitech M235 (MG100w1) unifying přijímač či nikoli? Vím, že na svých stránkách píšete, že není, i podle obrázku není, na druhou stranu výrobce uvádí, že je a i v hodnocení produktu kdosi zmiňuje, že je. Nebo jde jen o staré obrázky a popis a aktuálně je již myš s unifying přijímačem? Děkuji uctivě, JK.

Dobrý den, mám myš Logitech M235 a ztratil jsem kryt z unifyingu. Dá se prosím Vás někde tento kryt dokoupit? S přáním hezkého dne Ondřej Švehla

Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Mouse M235 čierno-strieborná
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Mouse M235 čierno-strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Mouse M235 černo-stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Mouse M235 schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Mouse M235 schwarz-silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Mouse M235 černo-stříbrná.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií