Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech Wireless Mouse M280 čierna

Zobraziť katalóg
Logitech Wireless Mouse M280 čierna
4,6 58 hodnotení
Myš bezdrôtová, optická, 1000dpi, 3 tlačidlá, koliesko, životnosť batérie až 18 mesiacov, USB nano prijímač, myš podporuje technológiu Unifying, prijímač nie
Kód:  MG100w8c1a Produktové číslo:  910-004291

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wireless Mouse M280 čierna

Bezdrôtová myš s riadnou starostlivosťou o vaše pohodlie. Ergonomické prevedenie myši krásne zapadne do pravej dlane, kde k dobrému držaniu zaobleného tvaru prispeje aj úchop z mäkkej gumy. Tá sa vám na rozdiel od bežného plastu nebude len tak kĺzať, a tak budete mať stále plnú kontrolu nad kurzorom. Pre internetové a kancelárske použitie má aj optimálne rozlíšenie a 2 tlačidlá s rolovacím kolieskom, takže pohyb po stránkach bude hladký a rýchly.

O napájanie sa stará AA batéria (súčasťou balenia), ktorá vďaka zabudovanému úspornému režimu zaistí prevádzku myši až na 18 mesiacov. Prijímač jednoducho zasuniete do USB portu. Výhoda prijímača spočíva v miniatúrnych rozmeroch, ktoré ho dovolia uchovávať stále pripojený k vášmu počítaču alebo notebooku bez rizika, že dôjde k jeho nechcenému vytrhnutiu. Ak vlastníte klávesnicu s Unifying prijímačom, potom s ním môžete pripojiť aj myš.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,79 cm Hotovo!
Výška
3,84 cm Hotovo!
Hĺbka
10,54 cm Hotovo!
Hmotnosť
91 g Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,79 cm Hotovo!
Výška
3,84 cm Hotovo!
Hĺbka
10,54 cm Hotovo!
Hmotnosť
91 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
18 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
25 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde v balení k myši Logitech 280 je umístěný USB receiver. Koupila jsem si myš před cca 2 měsíci, myš jsem vybalila a až nyní, když jsem ji chtěla použít, jsem zjistila, že přijímač nemám. Proto bych chtěla vědět, jestli měl být přímo v myši u baterky (tam rozhodně v mém balení nebyl), nebo zda byl uložený někde v plastové fólii. Je možné si tento přijímač případně dokoupit?

Diskusia a poradňa k Logitech Wireless Mouse M280 čierna
Príslušenstvo pre Logitech Wireless Mouse M280 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wireless Mouse M280 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Mouse M280 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wireless Mouse M280 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wireless Mouse M280 fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií