AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LORD F1

Zobraziť katalóg
LORD F1 - 5 rokov záruka
4,0 2 hodnotení
Zásuvková mraznička energetická trieda A++, objem 237 l, ročná spotreba energie 234 kWh/annum, hlučnosť 42 dB, no frost a rýchle zmrazovanie,
Kód:  LORMR001 Produktové číslo:  F1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LORD F1

LORD F1 predstavuje zásuvkovú mrazničku, ktorá vďaka úžitkovému objemu 237 l zaistí skutočne veľký priestor pre skladovanie potravín. Mraziaci priestor disponuje nastaviteľnou teplotou v rozmedzí od -16 °C do -26 °C, ktorá sa zobrazuje pomocou LED ukazovateľa. Mraznička je vybavená funkciou superzmrazovania, ktorú je vhodné využívať k urýchleniu procesu zmrazovania čerstvých potravín. Zaiste oceníte tiež NoFrost systém, vďaka ktorému nebudete musieť mrazničku manuálne odmrazovať, pretože systém zabezpečí optimálnu teplotu a vlhkosť v celom priestore. Veľmi praktickou funkciou je tiež alarm dverí v podobe výstražného akustického signálu, ktorý sa zapne v prípade, keď sú dvere spotrebiča otvorené. LORD F1 je vysoko výkonnou šuplíkovou mrazničkou, s ktorej pomocou budete môcť uchovávať potraviny po dlhú dobu. Spotrebič pracuje veľmi efektívne a spadá tak do energetickej triedy A++. Zaiste poteší, že vďaka nízkej hlučnosti (42 dB) ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou. Pri výpadku elektrického prúdu udrží potraviny zmrazené až 25 hodín.


Kľúčové vlastnosti zásuvkovej mrazničky LORD F1

  • Voľne stojaca zásuvková mraznička od spoločnosti LORD
  • Možnosť umiestniť spotrebič priamo pri bočnej stene alebo nábytku – bez medzery.
  • Nízka energetická náročnosť
  • Tichý chod
  • 2× BigBox pre uskladnenie objemnejších potravín
  • Funkcia rýchleho zmrazenia
  • Systém NoFrost zaistí rovnomerne účinné rozvádzanie chladného vzduchu
  • Mraziaca kapacita je neuveriteľných 20 kg za 24 hodín
  • Doba skladovania pri výpadku elektrického prúdu až 25 hodín
  • FreshSense zaručí konštantnú teplotu vďaka inteligentnej senzorovej technológii
  • Šuplíky možno jednoducho vybrať, varioZone sa flexibilne prispôsobí vašim požiadavkám.
  • LED ukazovateľa teploty
  • Vizuálny a zvukový alarm
  • Zvukový alarm otvorených dverí

LORD F1 ochráni potraviny

LORD F1 predstavuje veľmi praktického pomocníka do domácej i profesionálnej kuchyne. Okrem alarmu dverí disponuje tiež teplotným alarmom, ktorý sa zapne v prípade, keď teplota v mraziacom priestore je príliš vysoká a mrazené potraviny sú tým pádom ohrozené.


Dlhá trvanlivosť a skvelé vybavenie LORD F1

Zásuvková mraznička uchová mrazené potraviny po skutočne dlhú dobu. Pri teplote -18 °C uchová mäso, salámy, pečivo aj hotové jedlá až po dobu 6 mesiacov. Syry, mäso a hydinu až 8 mesiacov a ovocie a zeleninu dokonca až 1 rok. Súčasťou spotrebiča je tiež skvelé vybavenie – zásobník zmrazených potravín, miska na ľad a kalendár skladovateľnosti, vďaka ktorému budete presne vedieť, aké potraviny ste do mrazničky kedy uložili. LORD F1 je skutočne veľmi výkonným a praktickým spotrebičom pre uchovanie potravín.


NoFrost: Prevádzka bez námrazy

S mrazničkou LORD F1 môžete starosti s odmrazovaním hodiť za hlavu. Do každého kúta mraziaceho priestoru je rovnomerne ventilátorom rozvádzaný chladný vzduch a systém NoFrost zaručí, že je priestorová vlhkosť odobratá a následne odvádzaná mimo spotrebiča. Efektom je tak beznámrazová prevádzku.



BIGBOX LORD F1

Nemusíte sa báť, svoje miesto nájdu aj naozaj objemné kusy potravín, o to sa stará tzv. BigBox. K celkovej variabilite priestoru prispieva tiež VarioZone, flexibilne si tak prispôsobíte všetko vašim požiadavkám. V mrazničke F1 ho nájdete hneď 2×.



Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Rýchle zmrazovanie Hotovo!

Typ mrazničky

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Rýchle zmrazovanie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou ma mrazak klimatickou tridu?

V jake zemi je mrazak vyroben?

jaké jsou rozměry - vnější - nenašel jsem je

...dobrý den, z jakého materiálu je vyrobené madlo? Dík za odpověď.

Diskusia a poradňa k LORD F1
Príslušenstvo pre LORD F1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LORD F1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LORD F1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií