AP+ nový vizuál Aplikace

Lowepro Adventura TLZ 15 Black

Zobraziť katalóg
Lowepro Adventura TLZ 15 Black
4,4 19 hodnotení
Fototaška
Kód:  LW302 Produktové číslo:  E61PLW36235 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lowepro Adventura TLZ 15 Black

Praktické púzdro na fotoaparát Lowepro Adventura TLZ 15 je ideálne na prenášanie digitálnych zrkadloviek s celkovou výškou tela a objektívu do 13 cm. Púzdro je veľmi zaujímavé nielen vďaka svojmu príjemnému dizajnu, ale aj vďaka funkčnosti. Vyrobené je z nepremokavého a vysoko odolného materiálu. Okrem hlavného vystuženého vrecka na fotoaparát nájdete na púzdre aj vrecko na pamäťové karty, vonkajšie predné vrecko na uloženie príslušenstva a osobných vecí a dve vonkajšie bočné sieťové vrecká. Zatváranie vreciek je riešené zipsom s dvoma kovovými jazdcami. Súčasťou púzdra je odnímateľný dĺžkovo nastaviteľný popruh na rameno a ľahká pásková rukoväť na veku hlavnej komory. Samozrejmosťou je možnosť pripevnenia púzdra na opasok alebo bedrový pás. Púzdro sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, ktorá bola zachovaná aj napriek jeho pevnej konštrukcii.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Digitálne zrkadlovky (výška tela i objektívu do 13 cm)

Vonkajšie rozmery:
16x13x17,5 cm (š xhxv)

Vnútorné rozmery fotokomory:
13x7,5x13,5 cm (š xhxv)

Hmotnosť:
0,2 kg

Obsah balenia:
Púzdro Lowepro Adventura TLZ 15
Odnímateľný ramenný popruh
Slučka na pripevnenie na opasok alebo bedrový popruh

Farebné spracovanie:
Čierne

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lowepro Adventura TLZ 15 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Adventura TLZ 15 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Adventura TLZ 15 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Adventura TLZ 15 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lowepro Adventura TLZ 15 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií