Lowepro Dryzone Backpack 40L

Zobraziť katalóg
Lowepro Dryzone Backpack 40L
Fotobatoh Rozmery vnútorné (š xhx v. Cm): vnútorná fototaška: 32 x 20 x 24.5
Kód:  LW618s1 Produktové číslo:  E61PLW36578

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lowepro Dryzone Backpack 40L Predaj skončil

Lowepro Dryzone Backpack 40L

Chystáte sa na vodu a nechcete sa vzdať svojho obľúbeného fotografovanie? Máme pre vás riešenie. Lowepro Dryzone Backpack je vodotěsný batoh, která uchová vaši fototechniku v naprostém suchu ať už se děje cokoliv. Batoh je vyrobený z vodotesného TPU s triedou odolnosti IPX-6. Veľkou výhodou je, že vnútorný technickú fototašku možno úplne z obalu vybrať a používať samostatne. Rovnako ako samostatný obal Dryzone môžete použiť na ochranu iného obsahu.

kľúčové vlastnosti

  • Vodotesné - štandard IPX-6
  • Výškovo nastaviteľný hrudný fixačný popruh
  • Objem 40 litrov
  • Ideálne riešenie pre vodné športy
  • Zapínanie bez zipsov
  • Vyberateľná vnútorná brašna
  • Priestor aj na osobné veci
  • Odolný TPU materiál
  • Oka k prichytenie príslušenstva

dokonale vodotesné

Obal s praktickou a funkčnou konštrukciou disponuje zatváraním bez použitia zipsov. Zatvára sa pomocou trojitého preloženie, ktoré sa následne zaistí gumovým tesnením zaisteným postrannými karabínami. Ergonomické ramenné popruhy sú odnímateľné, ak teda budete potrebovať, môžete ich bez problémov odopnúť tak, aby neprekážali. Oká na ramenných popruhoch sú vyrobené z kompozitného plastu, na ktoré môžete uchytiť puzdra s GPS navigáciami, telefóny či iným príslušenstvom. Pomocou týchto ok možno tiež batoh Dryzone prichytiť k lodi. Iste oceníte aj praktickú kapsu na zips na prednej strane.

Viac variantov použitia

Vnútorné fototaška s dvoma textilnými rukoväťami je vybavená praktickými deliacimi priečkami na suchý zips umožňujúci prispôsobenie vnútorného priestoru podľa individuálnych požiadaviek každého užívateľa. Uzatváranie je vyriešené pomocou látkového veka na zips. Priestor nad fotobatohom možno využiť pre bezpečné uloženie ďalších vecí, ktoré môžete chrániť pred vodou spolu s fototechnikou. 

Doplňujúce informácie:

Rozmery vnútorné fotobrašne:
32 × 20 × 24,5 cm

hmotnosť:
1,3 kg

kapacita:
Pre DSLR s objektívom, ďalšie 1-2 objektívy, blesk a ďalšie foto príslušenstvo, malý statív, osobné veci

Celkový objem vnútorného priestoru:
40 litrov

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lowepro Dryzone Backpack 40L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Dryzone Backpack 40L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Dryzone Rucksack 40L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Dryzone Rucksack 40L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lowepro Dryzone hátizsák 40L.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií