Lowepro Pro Runner 200 AW čierny

Zobraziť katalóg
Lowepro Pro Runner 200 AW čierny
Fotobatoh rozmery vnútornej (š xhxv, mm): 250 x 115 x 300
Kód:  LW616 Produktové číslo:  E61PLW36122

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lowepro Pro Runner 200 AW čierny Predaj skončil

Lowepro Pro Runner 200 AW čierny

Lowepro Pro Runner 200 AW je ľahký a praktický ruksak do každého počasia, ktorého hlavným určením je bezpečné prenášanie fotografickej techniky a vybavenia. Vďaka svojmu dômyselnému systému variabilného vnútorného členenia a kvalitnému polstrovanie spoľahlivo ochráni aj DSLR aparát s pripevneným objektívom, a to do rozmeru 70-200mm f / 2.8. Do hlavnej komory sa okrem neho ľahko zmestí mnoho ďalšieho príslušenstva. Jeho upevnenie v batohu zaisťujú deliace priečky, ktoré si pomocou suchých zipsov poskladáte presne podľa svojich potrieb.

Ďalší vnútorný úložný priestor poskytuje vrecko s priehľadnou stenou a dve drobné priehradky na pamäťové karty. Z vonkajšej strany je k dispozícii predná komora na doklady so zabudovanou karabínou pre uchytenie kľúčov a niekoľkými vreckami na menšie predmety. Dopĺňajú ich dve vonkajšie vrecká na fľaše s nápojmi, dve očká systému SlipLock pre zavesenie ďalšie techniky a držiak na statív. V spodnej časti batohu je potom schovaná veľmi praktická pláštenka, ktorej sa dá obaliť celé jeho telo.

Lowepro Pro Runner 200 AW je veľmi príjemný na nosenie. To je dané kombináciou komfortných ramenných popruhov, ktoré sú vybavené fixačným hrudným pásom, mäkké výplne zadnej steny s dobrým odvodom vlhkosti a bedrového pásu. Ten je v prípade potreby možné úplne zasunúť do tela batohu. Pre dobrú manipuláciu nechýba ani klasickú rukoväťou.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Zrkadlovky

Vlastnosti:

  • Polstrovaná chrbát, ergonomický dizajn, stabilizačné bedrové popruhy
  • hrudný fixačný pás
  • Systém SlipLock
  • Rukoväť
  • Pevná konštrukcia
  • Široké, dokonale polstrované a dĺžkovo nastaviteľné ramenné popruhy
  • Deliace priečky na suchý zips vo vnútri hlavnej komory
  • Dve kapsičky na pamäťové karty
  • Dve vonkajšie bočné elastické vrecká
  • Predné vonkajšie vrecko na zips s priehradkami na doklady a drobné predmety
  • Nepremokavý materiál

Odolnosť voči poveternostným vplyvom:
Pláštenka

Vonkajšie rozmery (š xhxv):
30 x 17 x 35,5 cm

Vnútorné rozmery (š xhxv):
25 x 11,5 x 30 cm (fotokomora)

Hmotnosť:
1,18 kg

Farebné prevedenie:
Čierna

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lowepro Pro Runner 200 AW čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Pro Runner 200 AW černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Pro Runner 200 AW Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Pro Runner 200 AW Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lowepro Pro Runner 200 AW černý.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií