PET Aplikace

LTLM plastová kanvica 1.7l

Zobraziť katalóg
LTLM plastová kanvica 1.7l
3,6 45 hodnotení
Rýchlovarná kanvica výhrevné teliesko z antikorovej ocele, automatické vypnutie po ohreve, objem 1.7l, bielo-čierna farba
Kód:  LTL150b Produktové číslo:  LTLM1.7L

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LTLM plastová kanvica 1.7l

Elegantná rýchlovarná kanvica LTLM v čierno-bielom vyhotovení ľahko zapadne do každej kuchyne. Kanvica je vyrobená zo zdravotne neškodného plastu a pojme 1,7 litra vody. Bezpečná základňa vám zabezpečí jednoduchú manipuláciu.

Kanvica má na dne vykurovacie teleso so špirálou s výkonom 1500 W. Otvára sa stlačením tlačidla v hornej časti rukoväte a disponuje dvojitým zabezpečením - ochranou voči prehriatiu a automatickým vypnutím ohrevu.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
1500 W

Objem:
1,7 l

Materiál:
plast

Funkcie:
vodoznak
ochrana voči prehriatiu
automatické vypnutie ohrevu
prepínač zapnutý/vypnutý

Farebné vyhotovenie:
čierno - biele

Prečítať viac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LTLM plastová kanvica 1.7l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM plastová konvice 1.7l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM Plastikkanne 1,7 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM Plastikkanne 1,7 Liter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM műanyag kanna 1,7 l.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií