Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LTLM Sada nožov 3 ks oceľový povrch

Zobraziť katalóg
LTLM Sada nožov 3 ks oceľový povrch
4,4 16 hodnotení
sada oceľových nožov
Kód:  LTMS214 Produktové číslo:  8715986702870

LTLM Sada nožov 3 ks oceľový povrch

Praktická trojdielna sada kuchynských nožov s oceľovým povrchom nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Nože sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vďaka ktorej majú čepele dlhšiu životnosť, sú odolnejšie voči opotrebovaniu a zostávajú dlhšie ostré. V sade nájdete nože, ktoré sú vhodné pre všetky činnosti pri varení.

Kuchársky nôž je vhodný na krájanie, sekanie, plochú stranu noža môžete využiť na drobenie cesnaku. Nôž univerzálny ponúka široké využitie, môžete ho použiť na krájanie zeleniny, ovocia alebo syrov. Odrezávací nôž je ideálny pre jemnejšiu prácu, na šúpanie zeleniny, ovocia, krájanie húb.

Kľúčové vlastnosti

  • vysoko kvalitná antikorová oceľ
  • protišmykové silikónové rukoväte
  • jednoduché použitie a čistenie
  • perfektná príprava jedál

Jednoduché a bezpečné krájanie

Protišmykové silikónové rukoväte padnú presne do ruky, bude sa vám s nimi pohodlne a bezpečne krájať. Nože vynikajú svojím atraktívnym dizajnom a kompaktným tvarom, vďaka kombinácii štýlu a svojho praktického využitia sa stanú ozdobou vašej kuchynskej linky a užitočným pomocníkom. Doprajte si kvalitné kuchynské náčinie a kúpte si túto sadu ostrých nožov, ktorú využijete pri každodennom varení.

Sada obsahuje:

  • nôž kuchársky 20,3 cm
  • nôž univerzálny 12,7 cm
  • nôž odrezávací 8,8 cm

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LTLM Sada nožov 3 ks oceľový povrch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM Sada nožů 3ks ocelový povrch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM Messersets. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM Messersets. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM késkészlet 3PC acél felület.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií