AD květen univerzal Effaclar

Lucaffé POD BOX 9x8 porcií 7g

Zobraziť katalóg
Lucaffé POD BOX 9x8 porcií 7g
Kávové kapsuly
Kód:  PZ1160a Produktové číslo:  BOXPOD Stránky výrobcu
Lucaffé POD BOX 9x8 porcií 7g Predaj skončil

Lucaffé POD BOX 9x8 porcií 7g

Lucaffé POD BOX obsahuje výber 9 špeciálnych druhov kvalitnej kávy, z každého druhu potom obsahuje 8 kapslí. Espresso z kapsúl je veľmi obľúbený druh pitie kvalitnej kávy. Ozajstní znalci a tí, ktorí chcú zažiť neopakovateľné chvíle špeciálnych príležitostí pri káve, si naozaj prídu na svoje. Delikátna vôňa a chuť kávy Lucaffé vás vždy presvedčí o vhodnosti vášho výberu. Jednotlivé kapsle podľa druhu sú prehľadne uložené v praktickom papierovom boxe. Vyberte si kávu podľa vašej nálady, dobrú chuť!

Balenie v kapsuliach

Vysoko ekologické balenie v papierových kapsuliach obsahuje presné množstvo kávy vždy na jednu porciu, je biologicky rozložiteľné a papier pôsobí ako filter na tuky, baktérie a iné zvyšky. Kapsule sú balené samostatne v ochrannej atmosfére dusíka, ich obsah si tak zachováva vôňu až do okamihu otvorenia.

Obsah balenia
9 × 8 porcií 7 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lucaffé POD BOX 9x8 porcií 7g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lucaffé POD BOX 9x8 porcí 7g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lucaffe POD BOX 9x8 Portionen 7 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lucaffe POD BOX 9x8 Portionen 7 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lucaffé POD BOX 9x8 porcí 7g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií