P&G boost AD 1. týden květen

Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcií 7g

Zobraziť katalóg
Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcií 7g
Kávové kapsuly 100% Arabica
Kód:  PZ1150b Produktové číslo:  V6109 Stránky výrobcu
Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcií 7g Predaj skončil

Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcií 7g

Káva arabské kvality má nádhernú sladkú chuť po čokoláde. Vyznačuje sa špecifickým množstvom kyselín, ktoré sú typické pre strednú Ameriku. Neobyčajná a veľmi intenzívna vôňa a ďalšie vlastnosti robia z kávy často používanou súčasť najrôznejších zmesí pre espresso. Nechajte sa unášať opojnú sladkou chuťou čokolády, vaše chvíle s kávou Lucaffé POD COLOMBIA budú výnimočné. Určené do automatov a strojov na espresso. Teraz vo väčšom výhodnom balení 150 porcií.

100% Arabica z Kolumbie

Výbornú a nezameniteľnú chuť miestnej káve dodáva vulkanická pôda v kolumbijskom pohorí. Káva sa pestuje na svahoch andských hôr v troch podnebných pásmach. Plody kávovníka dozrievajú v rôznom čase, káva sa dá zberať vďaka rozdielnosti klímy takmer po celý rok. Kolumbijská káva disponuje veľmi silným aróma, patrí medzi čisté odrodové kávy. Zrno je jemné a uhladené, nápoj je voňajúce s veľmi bohatou, typicky kávovú chuťou a len decentné kyslosťou.

Balenie v kapsuliach

Vysoko ekologické balenie v papierových kapsuliach obsahuje presné množstvo kávy vždy na jednu porciu, je biologicky rozložiteľné a papier pôsobí ako filter na tuky, baktérie a iné zvyšky. Kapsule sú balené samostatne v ochrannej atmosfére dusíka, ich obsah si tak zachováva vôňu až do okamihu otvorenia.

Obsah balenia
150 porcií 7 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcií 7g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcí 7g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lucaffe POD KOLUMBIEN 150 Portionen 7 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lucaffe POD KOLUMBIEN 150 Portionen 7 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lucaffé POD COLOMBIA 150 porcí 7g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií