P&G boost AD 1. týden květen

Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcií 7g

Zobraziť katalóg
Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcií 7g
Kávové kapsuly bez kofeínu
Kód:  PZ1140b Produktové číslo:  V6413 Stránky výrobcu
Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcií 7g Predaj skončil

Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcií 7g

Nemôžete si dopriať šálku kvalitnej kávy kvôli kofeínu? Riešenie vám ponúka Lucaffé POD DECAFFEINATO, lahodná zmes bez kofeínu, tvorená z najsladších a najkrémovejších druhov kávy! Veľmi sladká chuť, plné telo, optimálny krém a výraznú arómu vám umožní vychutnať si skvelú kávu bez nežiaduceho vedľajšieho vplyvu kofeínu. Vytvorte si zásobu tejto jedinečnej kávy a pozvite známe. Budete prekvapení, koľko ľudí z vášho okolia pije kávu bez kofeínu! Užívajte si s priateľmi kvalitnú chuť i arómu bez kompromisov. Kávové kapsule sú určené pre automaty na kávu a prístroje na espresso. Teraz vo výhodnom väčšom balení 150 porcií.

Vlastnosti kávy

  • Zmes vybrané kávy bez obsahu kofeínu
  • Veľmi sladká chuť
  • Bohatá krémová pena
  • Výraznú arómu
  • Obsahuje iba najkvalitnejšie zrná druhu Arabica, ktoré sú zbavená kofeínu
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Balenie v kapsuliach

Vysoko ekologické balenie v papierových kapsuliach obsahuje presné množstvo kávy vždy na jednu porciu, je biologicky rozložiteľné a papier pôsobí ako filter na tuky, baktérie a iné zvyšky. Kapsule sú balené samostatne v ochrannej atmosfére, ich obsah si tak zachováva vôňu až do okamihu otvorenia.

Obsah balenia
150 porcií 7 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcií 7g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lucaffe POD Decaffeinato 150 Portionen 7 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lucaffe POD Decaffeinato 150 Portionen 7 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lucaffé POD DECAFFEINATO 150 porcí 7g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií