Vyhraj lístky na EURO 2024

M-Audio AV32.1

Zobraziť katalóg
M-Audio AV32.1
5 1 hodnotení
Reproduktory – 2.1, 2x AV32 a 1x sub, 3-kanálový zosilňovač umiestnený v subwoofere, digitálny (optika) analógový (RCA) a TRS vstup pre pripojenie akéhokoľvek zdroja zvuku z rôznych zariadení, 6" sub pre hlboké basy - až 36Hz, reproduktory AV32 s 3" stredovým a 1" hodvábnym výškovým reproduktorom, diaľkový ovládač pre vypnutie, nastavenie hlasitosti a bypass subwooferu, súčasťou kabeláž pre pripojenie reproduktorov a prehrávača do systemu
Kód:  MAU101 Produktové číslo:  AV32.1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio AV32.1

Spoločnosť M-Audio sa rozhodla razantne vylepšiť svoje stolové reproduktory AV32 o pokročilý subwoofer. To celú hudobnú zostavu AV32.1 vystrelí o niekoľko úrovní vyššie. Ten zvuk si skrátka budete chcieť užívať každý deň napríklad pri svojich najobľúbenejších filmoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracovaná zvuková konštrukcia v atraktívnej čiernej úprave vinyl-laminát
  • Dostatok vstupov pre pripojenie ľubovoľného zdroja zvuku
  • Pohodlný diaľkový ovládač

Kompaktná zvuková zostava

Subwoofer obsahuje vstavaný zosilňovač so 6,5" wooferom umožňujúcim basové frekvencie až do 36 Hz. Samotné reproduktory sú potom vybavené novým výškovým zvukovodom OptImage IV, 3" polypropylénovými drivermi pre stredové frekvencie a 1" tweetery v mäkkom kryte pre výškové frekvencie. Zaujímavým dizajnovým prvkom je potom absencia mriežok reproduktorov. Ich vzhľad tak nadobúda dravých rozmerov.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, RCA – Cinch Hotovo!
Frekvencia subwoofera od
36 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
200 Hz Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, RCA – Cinch Hotovo!

Subwoofer

Frekvencia subwoofera od
36 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
200 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych zjistit rozměry k M-Audio AV32.1. Konkrétně by se jednalo o rozměry a hmotnost satelitů a hlavně subwooferu. Mockrát děkuji!

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na výkon této sestavy reproduktorů. Předem děkuji za odpověď.

Průměrná spotřeba při běžném provozu?

Diskusia a poradňa k M-Audio AV32.1
Príslušenstvo pre M-Audio AV32.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio AV32.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio AV32.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio AV32.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio AV32.1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií