AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

M-Audio Axiom 49

Zobraziť katalóg
M-Audio Axiom 49
5 1 hodnotení
Klávesy USB MIDI kontrolér s polovyváženou klaviatúrou. 49 kláves, 8 jemných otočných ovládačov a 9 faderov v štýle mixov. Naklonený horný panel a centrálne umiestnený podsvietený LCD displej. DirectLink režim pre automatické priradenie ovládačov parametrom DAW. Axiom Instrument Mapy pre priamy prístup k parametrom virtuálnych nástrojov. - 104,50 €/ks
Kód:  MAU014 Produktové číslo:  CMID089

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio Axiom 49 Predaj skončil

M-Audio Axiom 49

Kontrolér M-Audio Axiom 49 kombinuje všetko potrebné, aby ste zo svojich softvérových a MIDI zariadení dostali čo najviac. Nejedná sa o obyčajný "kontrolér pre zadávanie dát", Axiom ponúka polovyvážené klaviatúry klavírneho štýlu pre muzikantov s hráčskymi skúsenosťami. Pomocou veľkých dynamicky citlivých spúšťacích plôch (Pad) možno ľahko programovať bicie, Alebo spúšťať vopred pripravené zvukové snímky, zatiaľ čo otočné ovládače, fadery a tlačidlá ponúkajú kompletnú kontrolu vášho softvéru v reálnom čase. Režim DirectLink ponúka jednoduchý a automatický prístup k najpoužívanejším funkciám vášho DAW, Vrátane tlačidiel transport, mixéru, panorámy stopy a parametrov virtuálnych nástrojov. Žiadne komplikované nastavovanie. Axiómy majú hladký naklonený horný panel pre jednoduchú vizuálnu kontrolu.

DirectLink (HyperControl)

S ôsmimi programovateľnými otočnými ovládačmi, deviatimi jazdci, transportnými ovládačmi a tlačidlami pre pohyb v stopách, máte úplnú kontrolu nad vaším projektom. To vám umožní neustále zapojenia do tvorivého toku záznamu a miešanie hudby. Nemusíte sa vôbec zastavovať, vracať sa ku klasickej QWERTY klávesnici a zase späť k MIDI ovládačmi. Režim DirectLink automaticky mapuje ovládače klaviatúr Axiom a priraďuje ich najpoužívanejším parametrom DAW, Ako sú Cubase, Logic, Live, Reason a ďalšie. Rozhranie medzi MIDI ovládačom a softvérom už nemôže byť jednoduchšie.

Seriózny produkcia

Ak máte práve inšpiráciu, potrebujete klávesový kontrolér, ktorý prevedie vaše nápady do skladieb. To je dôvod, prečo sú kontroléry Axiom vybavené polovyváženou klaviatúrou klavírneho štýlu a ôsmich plochami Trigger Finger pre programovanie beatov s jedinečným feelingom.

Automatické mapovanie klaviatúr Axiom do vášho DAW pomocou systému DirectLink ponúka ešte hlbšiu kontrolu nad vaším projektom. Každý ovládač môže byť mapovaný iba pre MIDI informácie, ale vďaka nezávislému adresovanie kanálov pre jednotlivé ovládače sú možnosti tak široké, ako si len viete predstaviť.

Režim Axiom Instrument

Stlačením tlačidla INST (Axiom Instrument) sa prepínate medzi režimom DirectLink a režimom Instrument. To vám dáva okamžitú kontrolu nad najpoužívanejšími parametrami virtuálnych nástrojov, Ako je nastavenie filtrov a obálok, rozsah LFO, Cutoff a ďalšími. To uľahčuje hru a programovanie zvukov virtuálnych nástrojovv kompatibilných hostiteľských aplikáciách DirectLink.Žiadne ručné konfigurovanie, Žiadne načítanie jednej predvoľby za druhú pre prácu s rôznymi virtuálnymi nástrojmi a zariadeniami s funkciou MIDI Learn.

Intuitívny dizajn

Nezáleží na tom, či ste na pódiu, alebo v štúdiu, klávesový kontrolér by mal podporovať vašej kreativitu. To je dôvod, prečo je horný panel klaviatúr Axiom mierne naklonený - aby vám poskytoval potrebné informácie o parametroch zobrazovaných na displeji a zvyšoval ergonomickosť. Hladké otočné ovládače ponúkajú precíznu kontrolu nad riadenými parametre, zatiaľ čo širokoprofilové 40mm fadery sprostredkovávajú pocit klasického mixu. Podsvietený LCD displej ponúka potrebnú spätnú väzbu dát vysielaných z hostiteľskej aplikácie DAW a zobrazuje parametre, ich hodnotu a nastavenia. To všetko prispieva k intuitívnemu ovládaniu vášho MIDI softvéru a hardvéru.

Mobilita

Nástroje série Axiom sú vysoko kompaktné a ľahké. Všetky modely môžu byť napájané priamo z USB. Vyberte si veľkosť, ktorá vám vyhovuje najlepšie a potom vezmite svoju hudbu so sebou kamkoľvek.

Zoznam aplikácií DAW, Ktoré sú v tento okamih kompatibilné s funkciou HyperControl (predtým DirectLink).


Kľúčové prvky:
  • 49 polovyvážených klávesov s funkciou aftertouch.
  • 8 jemných otočných ovládačov, 9 tlačidiel a 9 faderov v štýle mixov.
  • Naklonený horný panel a centrálne umiestnený podsvietený LCD displej.
  • Režim DirectLink (HyperControl) pre automatické priradenie ovládačov parametrom DAW.
  • Mapy Axiom Instrument pre priamy prístup k parametrom virtuálnych nástrojov.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:
Vstup MIDI (5pin DIN)
Výstup MIDI (5pin DIN)
Vstup pre pedál expression
Vstup pre pedál sustain
Port USB
Konektor pre externé napájanie (štandardne sa napája z USB)

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X 10.5.8 alebo 10.6.1

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X 10.5.8 alebo 10.6.1
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre M-Audio Axiom 49 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Axiom 49. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Axiom 49. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Axiom 49. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio Axiom 49.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií