Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

M-Audio BX 5 Carbon

Zobraziť katalóg
M-Audio BX 5 Carbon
Reproduktor Posluchový monitor pre domáce štúdio alebo bežný posluch k PC, dvojpásmový bi-amp monitor pre hudobnú produkciu a mix, výkon 70W
Kód:  MAU052 Produktové číslo:  BX 5 Carbon

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio BX 5 Carbon

Reproduktory série BX od firmy M-Audio majú dôveru mnohých muzikantov a nahrávacích spoločností. Skvelý zážitok z počúvania je dosiahnutý použitím technológie high-end reproduktorov a rozšírením frekvenčné šírky. Optimalizované zadné porty zaistí verné podanie basových tónov. Zosilňovač triedy A / B si poradí s frekvenciami naprieč celým spektrom, ktoré potom prenáša pomocou basového a výškového reproduktora, ktorý poskytujú bohatý a verný zvuk.

V masívne ozvučnici z MDF s decentným čiernym dizajnom, ktorý neomrzí, sú zabudované dva reproduktory. Basový s priemerom 5 "sa vyznačuje kevlarovou membránou, zatiaľ čo na kopulu 1" výškového reproduktora bol použitý materiál z prírodného hodvábu. Na zadnej strane sa nachádza bassreflexovou otvor pre ešte lepšie podanie hlbokých tónov.

Pre perfektné stereo počúvanie je nevyhnutné nájsť pozíciu uprostred medzi reproduktormi. S radom BX5 odpadá zdĺhavé hľadanie takej pozície vďaka LED dióde v každom satelite. Ak ste v optimálnom priestore spoznáte podľa toho, že tieto indikátory budú svietiť s najväčšou intenzitou.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
XLR Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
XLR Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, Potreboval by som poradiť pri výbere audia určenej do obyvacej izby. Primárne používaný k PC resp. z Iphonu. Moje očakávania sú čo najkvalitnejší zvuk za cenu. Znamy mi odporučil studiove monitory. Do audia som uplny amater a preto som nevedel čo hladat a obzeral som sa aj po hi-fi priestorovom zvuku. čo by som potreboval k týmto monitorom aby sluzili tak ako maju ? bude treba lepsiu zvukovu kartu ? alebo DAC prevodník? bude možné pustit hudbu z Iphonu ? Ďakujem :)

Diskusia a poradňa k M-Audio BX 5 Carbon
Príslušenstvo pre M-Audio BX 5 Carbon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio BX 5 Carbon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio BX 5 Kohlen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio BX 5 Kohlen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio BX 5 Carbon.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií