Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

M-Audio Keystation 49 II

Zobraziť katalóg
M-Audio Keystation 49 II
5 2 hodnotení
MIDI kontrolér – USB kontrolór, 49 kláves, iOS kompatibilita, Ableton a SONiVOX SW
Kód:  MAU006a Produktové číslo:  CMID064

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio Keystation 49 II

Vstúpte do sveta počítačom tvorenej hudby s Keystation 49 od značky M-Audio. Tento jednoduchý a napriek tomu silný MIDI controller je navrhnutý pre hranie virtuálnych nástrojov. Pridať do vašej skladby dychy, sláčiky alebo celý orchester už nebude problém. Controller obsahuje 49 kláves s dynamikou a niekoľko ďalších tlačidiel pre ovládanie napríklad rozsahu klávesov. Využite ovládačov sustainu alebo zmenu výšky tónu, aby ste vytvorili dynamický zvuk na vašom Macu alebo PC.

Keystation 49 vám dovoľuje dosiahnuť obrovský rozsah, od basových liniek cez klavírnu harmóniu až k vysokým melódiám. Pribalený softvér od SONiVOX s názvom Eighty-Eight Ensemble dokáže reprodukovať ten najvernejší klavírny zvuk. Zvuk piána pre tento softvér bol starostlivo nahraný a nasamplovaný. Každý hudobný producent, ktorý chce do svojich skladieb zakomponovať ten najvernejší a najrealistickejší zvuk klavíra svetovej kvality, využíva práve Eighty-Eight Ensemble.

Vďaka možnosti USB napájania a svojim rozmerom je cotroller perfektným riešením pre muzikantov na turné, ktorí potrebujú ovládač na svoj hudobný softvér a nechcú sa ťahať s obrovským controllerom.

Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení adaptér? Nebo jaké je napájení? Děkuji

Je součástí stojánek na noty? Díky.M.M.

Diskusia a poradňa k M-Audio Keystation 49 II
Príslušenstvo pre M-Audio Keystation 49 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Keystation 49 II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Keystation 49 II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Keystation 49 II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio Keystation 49 II.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií