M-Audio Keystation Mini 32

Zobraziť katalóg
M-Audio Keystation Mini 32
4,5 6 hodnotení
Klávesy Ultra prenosný klávesový ovládač, 32 nízko profilových, rýchlostne citlivých mini-klávesov, 4 priraditeľné ovládače pre ovládanie DAW a virtuálnych nástrojov v reálnom čase. Voliteľná krivka dynamiky, vrátane jednej pre programovanie bicích. Robustné, vysoko kvalitné. Napájanie z USB, Plug-and-play s počítačom, alebo iPadom. Súčasťou nahrávacie softvér AIR Ignite - 25,75 €/ks
Kód:  MAU004 Produktové číslo:  Keystation Mini 32

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio Keystation Mini 32 Predaj skončil

M-Audio Keystation Mini 32

Klávesový ovládač M-Audio Keystation Mini 32 je ideálnou voľbou pre muzikantov na cestách. Veľmi dobre prenosná klaviatúra ponúka bezkonkurenčné hráčske vlastnosti vo svojej triede. Jednoducho ju pripojte k vášmu počítaču alebo iPadu * a zahrajte obojručné party s pomocou 32 miniatúrnych kláves s intuitívne odozvou. Prispôsobte citlivosť klaviatúry vášmu hernému štýlu s veľmi muzikálnym krivkami dynamiky, z ktorých jedna je pripravená špeciálne pre programovanie bicích. Riaďte svoje vystúpenie pomocouštyroch priraditeľných ovládačov, vrátane otočného ovládača.

Rovnako ako ostatné obľúbené produkty série M-Audio Keystation, aj Keystation Mini 32 ponúka najlepší pocit z hry vo svojej triede vďaka špeciálne navrhnuté klaviatúre, ovládanie pitch bend, voliteľných rýchlostných kriviek a bezprecedentnej mobilite. K intuitívny tvorbe napomáha softvér Ignite, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka spolupráci s operačnými systémami bez potreby inštalácie ovládačov a napájanie priamo zo zbernice USB získate jednoduchý spôsob, ako tvoriť a hrať na cestách.

Kľúčové prvky:
  • 32 nízkoprofilových, rýchlostne citlivých miniatúrnych kláves pre skvelý pocit v extra prenosnom dizajne.
  • 4 priraditeľné ovládače - Ovládanie DAW a virtuálnych nástrojov v reálnom čase.
  • Voliteľná krivka dynamiky, Vrátane jednej pre programovanie bicích - vlastné nastavenie klaviatúry pre váš štýl hry.
  • Robustný, vysoko kvalitná konštrukcia - Vydrží časté, mobilné používanie.
  • Napájanie z USB - Plug-and-play s počítačom, alebo iPadom *.

AIR Ignite - buďte kreatívni


Ignite je unikátny softvér pre tvorbu hudby, Postavený úplne od základu pre jeden cieľ: podnietiť váš tvorivý potenciál. Nie je to ďalší DAW (systém domáceho štúdia) s komplikovanými ovládacími prvkami a množstvom menu a funkcií, ktoré sa musíte zložito učiť. V skutočnosti to nie je vôbec DAW.

Ignite je úplne nový druh hudobného software, ktorý využijete úplne nezávisle na vašom DAW, či inom hudobnom softvér. Jednoducho uvoľnite svoju tvorivú energiu a zachyťte vaše hudobné nápady, rozvíjajte piesne a spolupracujte s ostatnými hudobníkmi. Ignite je proste jednoduchý a ľahký pomocník, prebúdzajúcej vaše tvorivé hudobné nápady k životu.

Softvér AIR Ignite:
  • Rozhranie Multi-tab.
  • Vytvárajte piesne vaším spôsobom pomocou nelineárneho, adaptabilného arangeru skladieb.
  • Perfektný tvorivé spoločník pre akékoľvek DAW.
  • Zachyťte myšlienky okamžite - Softvér automaticky mapuje mnoho populárnych kontrolerov.
  • Inteligentná technológia MIDI pomáha pri tvorbe akordov, fráz a komplexných aranžmánov.
  • Idea Capture/Edit umožňuje zachytiť nápad v akomkoľvek bode tvorivého postupu.
  • Rozšírenie - jednoducho pridajte ďalšie Ignite Expansion Pack.

Parametre a špecifikácie:

Podporované OS:
Mac OS X
Microsoft Windows XP/Vista/7
* Pripojenie k iPadu vyžaduje iPad Camera Connection Kit a aplikáciu podporujúcu prenos MIDI.
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre M-Audio Keystation Mini 32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Keystation Mini 32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Keystation Mini 32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Keystation Mini 32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio Keystation Mini 32.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií