Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

M-Audio M-Track 2x2

Zobraziť katalóg
M-Audio M-Track 2x2
4,0 1 hodnotení
Zvuková karta USB, USB-C, 2 vstupy / 2 výstupy, 24-bit / 192kHz, 1x combo vstupy (XLR + 1/4") s fantómovým napájaním, monitoring s nulovou latenciou, vstup pre gitaru, výstup pre slúchadlá, bohatá SW výbava
Kód:  MAU041d22 Produktové číslo:  M-Track 2x2 Stránky výrobcu

M-Audio M-Track 2x2

Ceste k dokonalým štúdiovým nahrávkam budete hneď o krok bližšie so špičkovou zvukovou kartou pre nahrávanie aj monitoring. Intuitívne rozhranie vám sprístupní nízkošumový predzosilňovač a presné D/A prevodníky, ktoré spoločne poskytujú najvyššiu audio kvalitu vo svojej triede. Hardvér je umiestnený v poctivom kovovom šasi, ale spoločne získate tiež bohatú softvérovú výbavu pre tvorbu na PC. Nájdete tu trojicu vynikajúcich virtuálnych nástrojov, sadu 28 prvotriednych efektových pluginov od AIR Music Tech a ešte obľúbené produkčné Cubase v LE verzii.

Kľúčové vlastnosti

  • Externá zvuková karta pre záznam v štúdiovom rozlíšení 24-bit/192 kHz
  • Nuance aj výkon prepracovaného predzosilňovača a D/A prevodníkov
  • USB/Direct knob pre monitoring s nulovou latenciou
  • Samostatný mikrofónny/linkový vstup (combo XLR) a nástrojový vstup
  • Kompatibilita s rôznymi mikrofónmi (vypínač 48 V phantomového napájania)
  • Hlavný výstup a slúchadlový výstup so samostatnou reguláciou hlasitosti
  • Kompatiblilný s PC i Mac
  • Elegantné, precízne zhotovené kovové šasi
  • Obsahuje USB i USB-C káble a bohatú softvérovú výbavu

Pripravený na hudobné požiadavky

Ako názov 2x2 napovedá, model umožňuje súčasný záznam dvoch kanálov. Prvý je realizovaný symetrickým XLR/TRS vstupom a druhý úplne novým nástrojovým vstupom, ktorý má zosilnenie aj impedanciu špeciálne prispôsobenú pre najpresnejšie podanie pri priamom pripojení gitary alebo basy. Pripojenie k PC je realizované cez USB alebo USB-C konektor.

Aké virtuálne nástroje získate?

Xpand!2 je multitimbrálna pracovná stanica. Odborníci z Air Music Tech tu vybrali to najlepšie z wavetable a FM syntézy. Ponúka štyri samostatné zvukové sloty, pričom každá časť pracuje s vlastným MIDI kanálom, Zone rozsahom, mixom, arpeggiatorom, moduláciou a efektmi. Ponúka tak unikátnu možnosť vytvárania samostatných dielov.

Mini Grand je jednoduchý, ale výkonný virtuálny klavír so siedmimi rôznymi zvukmi akustického piana, využiteľný pre širokú škálu hudobných štýlov i tvorivých potrieb. Kombinácia starostlivo nabratých klavírnych samplov prémiovej kvality spolu s inovatívnou technológiou re-pedaling, integrovanou simuláciou rôznych miestností a možnosťou ladenia robí z nástroja Mini Grand ideálny plug-in pre tvorbu autentických a emotívnych klavírnych zvukov.

Strike je dynamický aranžérsky nástroj a bicie v jednom, obsahujúci prvotriednu knižnicu zvukov a veľmi realistický performance modul. Vďaka tejto technológii dokážete s nástrojom Strike vytvárať profesionálne bicie slučky, znejúce prirodzene, ako by ich nahral živý bubeník a nie počítač.

Kompletný balík pre tvorbu

Creative FX Collection Plus je kolekcia nástrojov svetovej úrovne a je považovaná za referenčný FX balík nástrojov mnohými uznávanými audio profesionálmi. Obsahuje 20 klasických AIR FX pluginov prvýkrát v AU/VST formáte a 8 ďalších, úplne nových AU/VST/AAX FX pluginov, ktoré boli vytvorené expertmi v odbore na želanie samotných používateľov. Každý plugin bol odborne navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť používania s dosiahnutím profesionálnych výsledkov pri každom použití.

S Cubase LE potom ľahko premeníte svoj počítač v nahrávacie štúdio. Táto kompaktná súčasť DAW Pro Tools ponúka všetky základné nástroje pre nahrávanie, editáciu aj mixáž od prvotných nápadov až po konečnú skladbu. S Cubase LE budete mať všetky potrebné nástroje ihneď po ruke, a pomôže vám tvoriť, či už ste skladateľ, gitarista, spevák alebo producent elektronickej hudby.

Parametre a špecifikácia:

Konektory:
1× Combo XLR (mikrofónny/linkový vstup)
1× 6,3 mm nástrojový vstup
1× 6,3 mm výstup (slúchadlá)
2× 6,3 mm (1× hlavný výstup)
1× USB C

Creative FX Collection Plus obsahuje:
AIR Chorus, AIR Ensemble, AIR Flanger, AIR Multi-Chorus, AIR Phaser, AIR Reverb, AIR Non-LinearReverb, AIR SpringReverb, AIR Multi-Delay, AIR DynamicDelay, AIR FrequencyShifter, AIR StereoWidth, AIRDistortion, AIR Fuzz-Wah, AIR lo-Fi, AIR Enhancer, AIR KillEQ, AIR VintageFilter, AIR FilterGate, AIR Talkbox, AIR Pumper, AIR Spectral, AIR DiffusorDelay, AIR TubeDrive, AIR Compressor, AIR Maximizer, AIR ParametricEQ a AIR SaturationFilter.
Cubase LE

Rozmery:
15,2 × 7,1 × 19,8 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolik má karta výstupních kanálů přes USB ? Potřebuji 2 kanály( stereo ) do hlavního výstupu a jiné 2 kanály(stereo) do sluchátek. nikde není reálný počet výstupních kanálů uveden.případně jakou jinou kartu se 4 výstupními kanály (2x stereo) mi doporučíte

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se tato karta dá použít k nahrávání elektroakustické kytary přes usb, nemám na počítači vstup pro externí jack. Děkuji

Diskusia a poradňa k M-Audio M-Track 2x2
Príslušenstvo pre M-Audio M-Track 2x2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio M-Track 2x2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio M-Track 2x2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií