AD homeoffice AD homeoffice

M-Audio M-Track 2x2M

Zobraziť katalóg
M-Audio M-Track 2x2M
5 4 hodnotení
Zvuková karta USB, USB-C, 2 vstupy / 2 výstupy, 24-bit / 192kHz, 2x combo vstupy (XLR + 1/4 ") s fantómovým napájaním, monitoring s nulovou latenciou, MIDI vstup a výstup (5-pin), vstup pre gitaru, výstup pre slúchadlá, bohatá SW výbava
Kód:  MAU041d23 Produktové číslo:  M-Track 2x2M Stránky výrobcu

M-Audio M-Track 2x2M

Zvuková karta M-Audio M-Track 2x2M ponúka najvyššiu audio kvalitu vo svojej triede

S intuitívnou a používateľsky prívetivou externou zvukovou kartou M-Track C-Series 2x2M môžete natáčať a produkovať svoje nahrávky v čistej štúdiovej kvalite 24-bit/192 kHz. Zvuková karta M-Track C-Series 2x2M sa môže pochváliť elegantným kovovým šasi profesionálnej úrovne, balíkom softvéru svetovej triedy, úplne novými transparentnými nízkošumovými predzosilňovačmi Crystal a dokonale čistými A/D prevodníkmi, ktoré vám poskytnú najlepší zvuk vo svojej kategórii.


 M-Audio M-Track 2x2M
 

M-Audio M-Track 2x2M poskytuje kryštalicky čisté nahrávky

Nahrávanie zvuku v naozaj špičkovej kvalite nebolo doteraz nikdy jednoduchšou záležitosťou - a to predovšetkým vďaka novým profesionálnym predzosilňovačom „Crystal“, ktoré M-Audio M-Track 2x2M obsahuje. Predzosilňovače boli navrhnuté a skonštruované od základu úplne nanovo tak, aby hudobníkom a štúdiovým producentom priniesli transparentné, nízkošumové vstupné riešenie, ktoré umožní dostať z mikrofónov to najlepšie a hudobné výkony zachytí presne tak, ako majú znieť.

 M-Audio M-Track 2x2M
 

Zvuková karta M-Audio umožňuje súčasný záznam dvoch kanálov

Spojením dvoch univerzálnych symetrických XLR+1/4" Combo vstupov s dvoma úplne novými vysokoimpedančními 1/4" nástrojovými vstupmi vám zvuková karta M-Audio M-Track 2x2M umožní nahrávať 2 kanály súčasne a to aj v tom najvyššom štúdiovom rozlíšení 24-bit/192 kHz.

Flexibilná dvojica Combo vstupov si poradí s ľubovoľným zvukovým zdrojom, či už ide o mikrofón alebo nástroje s linkovou výstupnou úrovňou, zatiaľ čo dva nástrojové vstupy zaručia, vďaka špeciálne pre tento účel navrhnutému zosilovaciemu stupňu s optimálnou vstupnou impedanciou, čistý a verný zvuk gitare, base a ďalším nástrojom, ktoré zvyčajne vyžadujú použitie DI boxu.


M-Audio ponúka štúdiovú kvalitu v prenosnom balení

Zvuková karta M-Audio M-Track 2x2M vsádza na dokonalé A/D prevodníky, ktoré sú ušité priamo na mieru digitálnemu zvuku s 24-bitovým rozlíšením. Zaručujú tak vynikajúci dynamický rozsah, schopný presne vykresliť každú malú nuansu či jemný detail vášho hudobného výkonu. Keď ho navyše skombinujete so vzorkovacou frekvenciou až 192 kHz, môžete si byť istí, že vaše nahrávky znejú úplne čisto a úplne presne zodpovedajú originálnemu zvuku snímaného nástroja.

 M-Audio M-Track 2x2M
 
 M-Audio M-Track 2x2M
 

Kompletný balík nástrojov svetovej úrovne

Softvérový balík priložený k zvukovej karte M-Audio M-Track 2x2M vám, bez ohľadu na rozsah projektu, dodá všetky potrebné nástroje vo svetovej kvalite, ktoré vám pomôžu vypilovať pôvodný nápad až do stavu dokonale vycizelovaného majstrovského diela.

Nahrávajte, miešajte a masterujte prostredníctvom Steinberg Cubase LE, rozšírte svoje zvukové možnosti s C-Series Virtual Instrument Suite zo súpravy AIR Music Technology (vrátane nástrojov Strike, Xpand!2 a Mini-Grand) a pridajte nahrávke profesionálny finiš s dvadsiatimi ikonickými AU/VST efektmi a procesormi z AIR Creative FX Collection.


 M-Audio M-Track 2x2M
 

Vysokorýchlostný prenos dát a bezlatenčné nahrávanie

Pripojenie zvukovej karty M-Audio M-Track 2x2M už nemôže byť jednoduchšie - jednoducho nainštalujte ovládače zvukovej karty M-Track 2x2M a pripojte rozhranie M-Track C-Series k vášmu Macu alebo PC prostredníctvom štandardného USB alebo USB-C portu a začnite rovno nahrávať. Vďaka integrovanému MIDI prevodníku pri zvukovej karte M-Track 2x2M je pripojenie externého MIDI zariadenia hračkou.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mal by som otázku aký software je pridávaný k tejto zvukovej karte ? A je možné zapojiť 2 nástroje do jedného inputu (zpredu do 6,3 a zozadu xlr/6,3 toho istého inputu), ak hej ako to reaguje ? Za odpoveď vopred ďakujem

Diskusia a poradňa k M-Audio M-Track 2x2M
Príslušenstvo pre M-Audio M-Track 2x2M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio M-Track 2x2M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio M-Track 2x2M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií