Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

M-Audio Oxygen 49

Zobraziť katalóg
M-Audio Oxygen 49
5 1 hodnotení
Klávesy USB MIDI kontrolér s rýchlostnou citlivou klaviatúrou, 49 klávesov plnej veľkosti. 8 knobov, 9 faderov, 9 tlačidiel. 6 transportných tlačidiel. Pitch bend a modulačné koliesko. Volume/Control fader. Transpose funkce.DirectLink Režim: automatické mapovanie ovládačov na najpoužívanejšie DAW funkcie, bez nutnosti nastavovania. Súčasťou nahrávacie softvér AIR Ignite - 59,50 €/ks
Kód:  MAU007 Produktové číslo:  Oxygen 49

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio Oxygen 49 Predaj skončil

M-Audio Oxygen 49

Tretí rad riadiacej klaviatúry M-Audio Oxygen 49 ponúka osem priraditeľných otočných gombíkov, deväť posuvných ovládačov a deväť tlačidiel. Ďalej sú k dispozícii tlačidlá pre pohyb v sekvenceru a tlačidlá pre výber stopy. Základnou prednosťou je režim HyperControl, ktorý dokáže automaticky mapovať tieto ovládacie prvky klaviatúry na najpoužívanejšie funkcie DAW, Vrátane tlačidiel transport, mixu, nastavenie panorámy stopy a parametrov pluginov.

Intuitívna obsluha

Vstavané továrenské predvoľby ponúkajú podporu pre najpopulárnejší virtuálne nástroje hneď po vybalení z krabice, bez toho, aby bolo potrebné čokoľvek zložito inštalovať alebo nastavovať. Rýchlostne citlivá klaviatúra a elegantný dizajn završuje schopnosti tohto prenosného riadiaceho zariadenia, Ktoré je ideálne ako pre produkciu, tak živé vystúpenia. Žiadny iný ovládač v tejto cenovej kategórii neponúka toľko funkcií a zároveň tak jednoduché používanie.
?

HyperControl (DirectLink)

S ôsmimi programovateľnými otočnými ovládačmi, deviatimi jazdci, deviatimi tlačidlami, transportnými ovládačmi a tlačidlami pre pohyb v stopách máte úplnú kontrolu nad vaším projektom. Nemusíte sa preto nijak rozptyľovať pri vašom tvorivom procese a miešanie hudby. Nemusíte sa vôbec zastavovať, vracať sa ku klasickej QWERTY klávesnici a zase späť k MIDI ovládačmi. Režim HyperControl automaticky mapuje ovládače klaviatúr Oxygen a priraďuje ich najpoužívanejším parametrom DAW. Továrenské predvoľby sú k dispozícii pre virtuálne nástroje ako sú Xpand! 2, Hybrid, Velvet, Strike, Oddity, ImpOSCar, Minimonsta a ďalšie ... Rozhranie medzi MIDI ovládačom a softvérom už nemôže byť jednoduchšie!
Zoznam aplikácií DAW, Ktoré sú v tento okamih kompatibilné s funkciou HyperControl (DirectLink).

Kľúčové prvky:
  • 49 rýchlostne citlivých kláves, Plus kolieska pitch a mod - vyjadrite svoje predstavy v kompaktnom layoutu.
  • Jednoduché nastavenie ihneď po vybalení z krabice - Jediný kábel USB pre dáta i napájanie.
  • 8 gombíkov, 9 faderov, 9 tlačidiel, transpozícia, transportné tlačidlá a ďalšie prvky- Režim HyperControl zaisťuje automatické mapovanie prvkov na funkcie na DAW.
  • Tvorivé softvér Ignite - Zachytávajte, vytvárajte, kombinujte a Aranžujte svoje hudobné nápady.

Kompatibilita s Pro Tools

Ovládače Oxygen podporujú integráciu do aplikácie Pro Tools (predáva sa samostatne) - štandardu v oblasti softvérového záznamu do DAW v profesionálnych, osobných i domácich štúdiách po celom svete. Vďaka funkcii HyperControl sú ovládače Oxygen okamžite mapované na najdôležitejšie parametre okien Mixer, Edit a Transport v Pro Tools, rovnako ako na obsiahlej virtuálne nástroje vstavané v Pro Tools. Pro Tools a Oxygen poskytujú efektívne pracovné prostredie v impozantnej kooperácii.

AVID Ignite - buďte kreatívni

Ignite je unikátny softvér pre tvorbu hudby, postavený úplne od základu pre jeden cieľ - podnietiť váš tvorivý potenciál. Nie je to ďalší DAW s komplikovanými ovládacími prvkami a množstvom menu a funkcií, ktoré sa musíte zložito učiť. V skutočnosti to nie je vôbec DAW.

Ignite je úplne nový druh hudobného software, ktorý využijete úplne nezávisle na vašom DAW či inom hudobnom softvér. Jednoducho uvoľnite svoju tvorivú energiu a zachyťte vaše hudobné nápady, rozvíjajte piesne a spolupracujte s ostatnými hudobníkmi. Ignite je proste jednoduchý a ľahký pomocník pre oživenie vašich nápadov.

Kľúčové prvky softvér AVID Ignite:
  • Rozhranie Multi-tab.
  • Vytvárajte piesne vaším spôsobom pomocou nelineárneho, adaptabilného SONG Arranger.
  • Perfektný tvorivé spoločník pre akokoľvek DAW.
  • Zachyťte myšlienky okamžite - Softvér automaticky mapuje mnoho populárnych kontrolerov.
  • Inteligentné MIDI technológie pomáha pri tvorbe akordov, fráz a komplexných aranžmánov.
  • Idea Capture/Edit umožňuje zachytiť nápad v akomkoľvek bode tvorivého postupu.
  • Rozšírenie - Jednoducho pridajte ďalšie Ignite Expansion Pack.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:
Port USB dátový prenos aj napájanie
Vstup pre pedál sustain

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X 10.5.6

Prevedenie:
Rozmery: 738 x 240 x 94 mm
Hmotnosť: 2,9 kg
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre M-Audio Oxygen 49 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Oxygen 49. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Oxygen 49. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Oxygen 49. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio Oxygen 49.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií