Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mad Catz F.R.E.Q. 3 biely

Zobraziť katalóg
Mad Catz F.R.E.Q. 3 biely
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá –pre PC, integrovaný mikrofón, 3.5 mm jack
Kód:  MH828f7 Produktové číslo:  MCB434090001/02/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz F.R.E.Q. 3 biely

Doprajte si zvukový zážitok, ktorý vás naplno vtiahne do hry. Stereofónny headset F.REQ. 3 dodá presný a vyvážený zvuk, kde nebudú chýbať ostré prechody, jasné výšky a mocné basy. Konštrukcia je pritom ľahká, odolná a pohodlná, takže ich budete môcť nosiť počas dlhých herných seansí. Rovnako ako oceňované myši RAT, sú aj tieto slúchadlá navrhnuté na LAN turnaje. Prioritou je teda nielen zvuk, ale aj pohodlie. Uloženie vo veľkých mušliach pomáha eliminovať rozptýlenie, takže sa môžete sústrediť len na hranie. Nechýba pokojová poloha okolo krku, kedy sa mušle natočia do polohy, kde neprekážajú.

Kľúčové vlastnosti

  • Stereofónny headset s integrovaným mikrofónom
  • Dvojica káblov pre pripojenie PC alebo smartphonu
  • Odolné a veľmi pohodlné vyhotovenie

Praktické funkcie

Mikrofón vo vnútri mušle vám dáva slobodu a nebude rušiť. Pokiaľ chcete súkromie, jednoducho kliknite na tlačidlo Mute. Headset pripojíte káblom s redukciou na dva 3,5 mm jacky (PC), alebo 3,5 mm konektorom, takže sa hodí aj pre vreckový prehrávač a pre uskutočnenie hovoru cez chytrý telefón. Intuitívne umiestnenie všetkých ovládacích prvkov umožňuje jednoduchú nastaviteľnosť. Technológia GameSmart poskytuje zjednodušenú inštaláciu a kompatibilitu s rôznymi zariadeniami.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje daný model slúchadiel aj mikrofón? v parametroch uvedený je ale na obrázkoch som ho nenašiel.

dobrý den, rád bych se zeptal jestli tento model má 7.1 zvuk děkuji předem za odpověď

Diskusia a poradňa k Mad Catz F.R.E.Q. 3 biely
Príslušenstvo pre Mad Catz F.R.E.Q. 3 biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz F.R.E.Q. 3 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. 3 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. 3 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz F.R.E.Q. 3 fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií