Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mad Catz M.M.O. TE biela

Zobraziť katalóg
Mad Catz M.M.O. TE biela
5 1 hodnotení
Herná myš drôtová, 8200 DPI, 20 tlačidiel (programovateľných), akcelerácia až 50G, pozlátený USB konektor
Kód:  MH701am7 Produktové číslo:  MCB437140001/04/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz M.M.O. TE biela

S touto hernou myšou budete vždy skvele pripravení pre víťazstvo, v ktorejkoľvek hre. Využíva všetkých oceňovaných schopností FPS myší zo série Cyborg a navyše k nim pridáva prepracovanú ergonómiu aj dokonalú ovládateľnosť , stane sa tak vašou najsilnejšou zbraňou. Odolné materiály vydržia zaobchádzanie aj v extrémnom boji. Nezáleží, či ste fanúšikmi WoW, EVE, Lord of the Rings online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars alebo RIFT. Cyborg MMO 7 ponúka výkonné programovanie makier pre podporu akejkoľvek MMO hry.

60 programovateľných príkazov

Vytvorte si neobmedzené množstvo profilov, v ktorom budete mať k dispozícii 60 používateľsky definovaných príkazov sprostredkovaných 20 programovateľnými tlačidlami . V oblasti pre palce je umiestnené ľahko dostupných 12 tlačidiel. Zvoľte si iné nastavenie pre každú hru aj postavu, pripravené sú tri prednastavené profily pre najobľúbenejšie hry.

8200 DPI laserový senzor

MMO TE obsahuje laserový senzor automaticky rozpoznávajúci povrch, na ktorom sa nachádza, a podľa toho vykonáva prispôsobenie. Snima až ohromujúcich 6 metrov za sekundu s dokonalou presnosťou. Nielen pre hráčov preferujúcich nízku citlivosť a vysokú rýchlosť pohybu je jednoducho tým najlepším riešením. Štyri používateľsky definovateľné nastavenia DPI v rozsahu 100 až 8200 a prepínacie tlačidlo umožňujú ľahké prispôsobenie rôznym herným variantom.

Perfektná uchopitelnosť

Ako lovíte? Či už s uchopením "do dlane" alebo "do prstov", máte vždy zaistenú optimálnu ergonómiu . Prispôsobte si ľahko a rýchlo dĺžku myši podľa veľkosti vašej ruky aj spôsobu držania. Myš sa so svojimi 100 gramami bez kábla radí k najľahším zariadeniam svojho druhu.

Výkonný programovací softvér

Softvér Cyborg ST vám sprostredkuje plnú kontrolu nad jedinečnými hernými vlastnosťami myši. Intuitívne na ňom naprogramujete makrá , nastavíte klávesové skratky, upravíte citlivosť kurzora, vytvoríte rôzne herné profily a priradíte príkazy k programovateľným tlačidlám. Všetko jednoducho, rýchlo a bezproblémovo priamo na vašom počítači.


Parametre a špecifikácia:

Senzor:
Rozlíšenie: 100-8200 DPI (v krokoch 5 DPI)
Zrýchlenie: 50 G
Snímkovania: až 1000 Hz
Rýchlosť snímania: až 6 m/s

Ďalšie:
Funkcia stáleho snímania (Always On)
LED podsvietenie pre každý režim - červená, modrá, fialová
Nastaviteľný tvar a veľkosť

Pripojenie:
Opletený kábel
Konektor: USB 2.0, pozlátený

Farebné vyhotovenie:
Červené

Podporované OS:
Windows XP a vyššie
Mac OS X

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
5,88 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz M.M.O. TE biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz M.M.O. TE bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz TE MMO weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz TE MMO weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz M.M.O. TE bílá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií