Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

Mad Catz Office R.A.T. M čierna lesklá

Zobraziť katalóg
Mad Catz Office R.A.T. M čierna lesklá
3,0 1 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, Bluetooth, až 30hodín 2x AAA batéria, 2000 DPI, možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane, 6 tlačidiel (programovateľných)
Kód:  MH701c3f Produktové číslo:  MCB4371700C2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz Office R.A.T. M čierna lesklá Predaj skončil

Mad Catz Office R.A.T. M čierna lesklá

Dizajnovo jedinečná, optická, bezdrôtová myš určená najmä na kancelárske využitie. Avšak nielen svojím vzhľadom, ale aj funkciami pripomína skôr hernú myš. Počnúc pohodlným gripom, respektíve uchopením, a končiac programovateľnými tlačidlami, štýlovým podsvietením, alebo praktickým softvérom. Prepojenie Mad Catz Office R.A.T. M s notebookom, tabletom či iným kompatibilným zariadením prebieha na základe technológie Bluetooth. Bezdrôtový dosah je úctyhodných 10 metrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Nastaviteľná veľkosť
  • Pohodlný grip
  • Bezdrôtové spojenie - prostredníctvom Bluetooth
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Cestovný vak z mikrovlákna v balení

Nielen štýlový, ale aj vysoko praktický dizajn

Najväčšou doménou Mad Catz Office R.A.T. M je bezpochyby dizajn. Ten okrem estetickej funkcie plní aj funkciu praktickú. Vďaka nastaviteľnej zadnej časti prispôsobíte myš svojím konkrétnym požiadavkám. Nech už je vaša dlaň akokoľvek veľká. Mad Catz Office R.A.T. M skvele padne do ruky doslova každému pravákovi.

Nabitá až na prasknutie

Okrem vyššie spomínaného, ??nechýba ani celý rad inteligentných riešení. Tie majú za úlohu jediné, a to uľahčiť vám pracovný život. V prvom rade je to šikovné tlačidlo umiestnené na strane myši. Jeho podržaním spomalíte kurzor myši. To je perfektné v prípade, že pracujete s grafickým programom a potrebujete sa zamerať na nejaký detail. Potešia aj programovateľné tlačidlá, ktoré sa dajú ľahko nastaviť. V spojení so softvérom môžete vytvárať profily k jednotlivým programom. Tým si výrazne uľahčíte prácu. V neposlednom rade oceníte aj priložený cestovný vak z mikrovlákna, vďaka ktorému je prenášanie myši hračkou.

Doplňujúce informácie:

Kompatibilita:
PC: Windows 8.1, 8, 7, Vista
Android: verzia 3.0 a novšie

Obsah balenia:
Myš Mad Catz Office R.A.T. M
2× AAA batéria
Cestovný vak z mikrovlákna

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
100 g Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Výdrž
30 h Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Koupil jsem tuto myš od výrobce, který zkrachoval. Problém je, že tento produkt už nemá podporu a nelze tak stáhnout driver, který by zaručoval bezproblémové fungování myši. Tudíž se chci zeptat, zda-li je možnost produkt vrátit, a já věřím, že je. Děkuji.

Zdravim, kupil som si tuto mys, ale musim ju vratit, lebo nezodpoveda popisu. Videa niesu k tejto mysi. Su k velmi podobnej. Vo videavh ma mys adapter pre BT, viac funkcne sive bocne tlacitko, kovovy spodok, ... Mys, ktora mi prisla to nema.

Diskusia a poradňa k Mad Catz Office R.A.T. M čierna lesklá
Príslušenstvo pre Mad Catz Office R.A.T. M čierna lesklá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz Office R.A.T. M černá lesklá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT Büro glänzend schwarz M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT Büro glänzend schwarz M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz Office R.A.T. M fényes fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií