Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mad Catz R.A.T. M biela

Zobraziť katalóg
Mad Catz R.A.T. M biela
5 1 hodnotení
Herná myš – bezdrôtová, bluetooth, 6400 DPI, možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane, 6 tlačidiel (programovateľných), akcelerácia až 50G
Kód:  MH701c3 Produktové číslo:  MCB437100001/04/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. M biela

Excelentná myš v nevídanom dizajne vyrobená špeciálne pre tých najväčších nadšencov do hrania počítačových hier, ktorí sa vo svojej výbave ovládacích periférií len ťažko zmierujú s kompromismi. Táto herná myš vyhovie každému hráčovi, pretože sa nad konkurenciou vyzdvihuje možnosťou nastavenia dĺžky jej konštrukcie. Jej bezdrôtové bluetooth spojenie je ideálne pre prenášanie s herným notebookom. Ak váš notebook alebo stolný počítač nemá bluetooth, potom využijete USB nano prijímač uskladnený na spodnej časti myši. Hladko spolupracuje s radom rôznych mobilných zariadení. GameSmart umožňuje takmer univerzálnu kompatibilitu pre PC a Mac, rovnako ako pre najnovšie tablety, ako je Microsoft Surface.

Myš disponuje laserovým senzorom. Vďaka dodávanému softvéru je možné okrem iného jemne meniť rozlíšenie senzoru v nadštandardne širokom rozsahu 25 až 6400 dpi po 25 dpi krokoch. Myš sa ďalej vyznačuje akceleráciou až do 50 G. Model ďalej zaujme 10 programovateľnými tlačidlami, z čoho sa 5 funkcií skrýva v 5D tlačidle. Vy si tak môžete vytvoriť herný profil presne na mieru a to opäť pomocou už spomínaného softvéru. RAT M je majstrom úspory energie. AAA batérie poskytujú energiu až na jeden rok, čo je dvojnásobná doba oproti predchádzajúcej generácii bluetooth myší.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
1 rokov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz R.A.T. M biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. M bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. M weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. M weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T. M fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií