AP+ nový vizuál Aplikace

Mad Catz R.A.T. 7 čierna lesklá

Zobraziť katalóg
Mad Catz R.A.T. 7 čierna lesklá
3,5 6 hodnotení
Herná myš RAT 7, Gaming Laser 6400dpi možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane s výmenným gripom a vyvažovacími závažiami, 7 tlačidiel (5 programovateľných), akcelerácia až 50 G, USB 2.0 s pozláteným konektorom
Kód:  MH701ac3 Produktové číslo:  MCB4370800C2/04/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. 7 čierna lesklá

Špičkový a do detailu prepracovaný model z kolekcie prvotriednych herných myší Cyborg R.A.T. špeciálne vyrobený pre najväčších nadšencov do hrania počítačových hier, ktorí sa vo svojej výbave ovládacích periférií len ťažko zmierujú s kompromismi. Táto herná myš vyhovie každému hráčovi, pretože sa nad konkurenciou vyzdvihuje možnosťou nastavenia dĺžky jej konštrukcie, prispôsobením hmotnosti pomocou piatich 6-gramových závaží a vymeniteľnými gripmi na komfortné ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľná dĺžka pre dlaň
  • Prispôsobiteľná hmotnosť
  • Výmenné gripy
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Pozlátený konektor
  • Šnúrkový kábel

Okamžitá reakcia na pohyb

Myš disponuje laserovým senzorom s funkciou Always On. Tá zaručuje, že je senzor neustále aktívny a je teda schopný okamžite reagovať na pohyb. Vďaka dodávanému softvéru je možné okrem iného ultrajemne meniť rozlíšenie senzoru v extrémne širokom rozsahu 25 až 6400dpi po 25dpi krokoch. Myš sa ďalej vyznačuje akceleráciou až do 50 G a vysokou podporou pracovnej frekvencie USB 2.0 portu, kam je pripájaná. Jej hodnota je 1000 Hz (1 ms), čo je veľmi potešiteľná frekvencia najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekunde.

Herný profil na mieru

Model ďalej zaujme 7 tlačidlami, z ktorých 5 je pužívateľsky programovateľných. Vy si tak môžete vytvoriť herný profil presne na mieru a to opäť pomocou už spomínaného priloženého softvéru. Význačné rysy tejto myši uzatvára prítomnosť pozláteného konektoru, ktorý zabezpečí spoľahlivé pripojenie a dlhšiu životnosť myši.

Parametre a špecifikácia:

Senzor:
laserový

Rozlíšenie:
25 až 6400 dpi

Počet tlačidiel:
7

Akcelerácia:
Až 50 G

Frekvencia USB:
Až 1000 Hz

Rýchlosť:
Až 6 m/s

Povrch:
PTFE (polytetrafluoroethylen)

Rozhranie:
USB 2.0

Kompatibilné systémy:
Microsoft Windows XP/Vista/7

Dodávaný softvér:
Aplikácia na zmenu citlivosti, vytváranie herných profilov a programovanie tlačidiel

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!
Počet tlačidiel
Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz R.A.T. 7 čierna lesklá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 7 černá lesklá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT 7 Black Gloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT 7 Black Gloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz RAT 7 Black Gloss.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií