Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mad Catz RAT 9 čierna lesklá

Zobraziť katalóg
Mad Catz RAT 9 čierna lesklá
4,2 45 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, Gaming Laser senzor 6400dpi, možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane s výmenným gripom a vyvažovacími závažiami, 7 tlačidiel (5 programovateľných), akcelerácia až 50G, USB 2.0 sa zlaceným konektorom
Kód:  MH701ad Produktové číslo:  MCB4370900C2/02/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz RAT 9 čierna lesklá

Najvyšší model z kolekcie prvotriednych a do detailu spracovaných herných myší z kolekcie Cyborg R.AT Táto myš futuristického dizajnu je primárne určená pre nekompromisné hráčov počítačových hier, ktorí pri svojej obľúbenej činnosti dokážu oceniť a predovšetkým využiť všetky nadštandardné parametre tohto modelu. Je v bezdrôtovom prevedení, avšak aj tak si zachováva excelentné hodnoty odozvy káblových myší, o čo je stará dok s citlivým 2,4GHz vysielačom. Dok zároveň slúži ako nabíjačka dvoch prídavných dobíjacích Li-Ion článkov.

Myš vyhovie každému hráčovi, pretože sa nad konkurenciou vyzdvihuje možnosťou nastavenia dĺžky jej konštrukcie, prispôsobením hmotnosti pomocou piatich 6gramových závaží a vymeniteľnými gripy pre komfortné ovládanie. Myš disponuje laserovým senzorom s funkciou Always On. Tá zaručuje, že je senzor neustále aktívny a je teda schopný okamžite reagovať na pohyb. Vďaka dodávanému softvéru je možné okrem iného ultra jemne meniť rozlíšenie senzoru v extrémne širokom rozsahu 25 až 6400 dpi po 25dpi krokoch. Myš sa ďalej vyznačuje akceleráciou až do 50 G a vysokou podporou pracovná frekvencia USB 2.0 portu, kam je pripájaná. Jej hodnota je 1000 Hz (1 ms), čo je veľmi potešiteľná frekvencia najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekúnd. Model ďalej zaujme 7 tlačidlami, z ktorých 5 je užívateľsky programovateľných. Vy si tak môžete vytvoriť herný profil presne na mieru a to opäť pomocou už spomínaného priloženého softvéru. Význačné rysy tejto myši uzatvára prítomnosť pozláteného konektoru, ktorý zabezpečí spoľahlivé pripojenie a dlhšiu životnosť myši.

Parametre a špecifikácie:

akcelerácia:
Až 50 G

Frekvencia USB:
Až 1000 Hz

rýchlosť:
Až 6 m / s

povrch:
PTFE (polytetrafluoroethylen)

rozhranie:
Bezdrôtový prijímač (2,4 GHz)

napájanie:
2x vymeniteľný dobíjací Li-Ion článok

špeciality:
Nastaviteľná dĺžka pre dlaň
Nastaviteľná hmotnosť (5x 6g závažia)
7 programovateľných tlačidiel
pozlátený konektor
šnúrkový kábel
Always on

Kompatibilné systémy:
Microsoft Windows XP / Vista / 7

Dodávané príslušenstvo:
Aplikácia na zmenu citlivosti, vytváranie herných profilov a programovanie tlačidiel
Dobíjacie dok s prijímačom
2 náhradné Li-Ion články
výmenné gripy

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň potreboval by som vedieť kde by som vedel kúpiť náhradnú baterku na mys mad catz Rat 9

Dobrý den, rád bych se zeptal zda alza poskytuje i pozáruční servis? Kupříkladu když mi začne vynechávat kolečko tak zda je možná oprava, přeci jen bych ji nerad pak kvůli tomu vyhodil.

Dobrý den je možné tuto myšku bezproblémově připojit na win 10 ?

Dobrý den, budete prodávat tuto myš i v jiném provedení ? například bílá nebo matná černá ?

Dobrý den, dají se někde sehnat baterie pro tuto myšku?

Diskusia a poradňa k Mad Catz RAT 9 čierna lesklá
Príslušenstvo pre Mad Catz RAT 9 čierna lesklá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 9 černá lesklá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MadCatz Cyborg R.A.T. 9 schwarz glänzend. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MadCatz Cyborg R.A.T. 9 schwarz glänzend. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T 9 ragyogó fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií