Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MAJOR III VOICE

Zobraziť katalóg
MAJOR III VOICE
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth 5.0, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 97 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, odnímateľný kábel 1.5m, výdrž batérie až 60h
Kód:  MRS010z Produktové číslo:  1002764 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAJOR III VOICE

Slúchadlá Major III Voice sú ďalšou kapitolou v dejinách produktov slávnej britskej hudobnej spoločnosti Marshall. Zamilujete si ich pre ich unikátny a rafinovaný retro dizajn, ktorý zostáva verný siluete pôvodných slúchadiel tejto značky. Ohromí vás tiež sloboda a pohodlie bezdrôtovej technológie Bluetooth a výdrž až 60 hodín na jedno nabitie. Spoločne s dokonalým hudobným prejavom skrátka ideálna kombinácia. Oproti verzii Major III sú slúchadlá vybavené hlasovým asistentom Google Assistant.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Marshall Major III Voice

  • Bezdrôtový prenos vďaka technológii Bluetooth aptX
  • Až 60 h výdrž na jediné nabitie
  • Slúchadlá Marshall sú vybavené hlasovým asistentom Google Asisstant
  • Marshall Major III Bluetooth vybočujú z radu unikátnym retro dizajnom
  • Kvalitný zvukový prejav so 40 mm dynamickými meničmi
  • Major III zložíte na cestu behom pár sekúnd
  • Centrom ovládania slúchadiel Major III Bluetooth je špeciálne všestranné tlačidlo Control Knob
  • Možnosť zdieľania hudby cez 3,5 mm jack
  • Pohodlná, avšak pevná konštrukcia sa dokonale prispôsobí vašim ušiam

Sloboda bez drôtov so slúchadlami Marshall

S technológiou Bluetooth aptX sa do žiadnych káblov nezamotáte. Slúchadlá Major III Bluetooth britskej značky Marshall poskytujú dokonalú kvalitu zvuku a absolútne bezdrôtové pohodlie až do 10 m od prijímača. Upozorňujeme, že akonáhle si raz zvyknete na voľnosť bez akýchkoľvek káblov, bude pre vás veľmi ťažké presedlať späť na staré káblové slúchadlá.

Major III majú výdrž, ktorú budete závidieť

So slúchadlami Marshall Major III Bluetooth si môžete bezdrôtového prenosu užiť od rána do večera a ešte vám zostane niekoľko hodín do ďalšieho dňa. Výdrž až 60 hodín nepretržitého počúvania na jediné nabitie im ostatné slúchadlá môžu len závidieť. Ostatne – vy im 60 hodín bez únavy a bez spánku v nabíjačke budete závidieť taktiež.

Vybočte z radu s Marshall Major III Voice

Dizajn slúchadiel Major III Bluetooth si len tak nikto nepopletie. Bol navrhnutý s ohľadom k tradíciám hudobného priemyslu a siluete ďalších výrobkov značky Marshall. Briti sa však pri vývoji zamerali tiež na ich praktickosť – slúchadlá možno počas chvíle zbaliť a vziať si ich na cestu. Čerešničkou na torte je osobitý, avšak veľmi kvalitný hudobný prejav. 40 mm dynamické meniče poskytujú vylepšené basy, plynulé stredy a jasné výšky.

Drobnosti, ktoré si na Major III zamilujete

Major III Bluetooth toho ponúkajú oveľa viac. Zvlášť návykovým prvkom je Control Knob – jediné všestranné tlačidlo, s ktorým môžete prehrávať, pozastavovať aj prepínať muziku, meniť hlasitosť, vypnúť aj zapnúť slúchadlá, a dokonca zdvíhať či skladať hovory vašich priateľov. Tiež samotné telefonovanie bude vďaka vstavanému mikrofónu hračkou. A keď už sme pri tých priateľoch – ak sa budete chcieť s nimi podeliť o vašu obľúbenú pesničku, stačí ich slúchadlá jednoducho zapojiť do vašich prostredníctvom kábla s klasickým 3,5 mm jackom. A zázrak je na svete.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,5 m Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
97 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
60 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
182 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou tato sluchátka kompatibilní s mobilem Realme 6s? Bluetooth mi je vůbec nenachází...

Zdravím, mám tieto slúchadlá cca 3 mesiace ale začali mi blbnut. Keď sa pripoja k telefónu cez BT, je v nich počuť nepríjemné šumenie a šušťanie aj keď nič nehrá ale čo ma štve najviac, sú problémy s nabíjaním a batériou. Keď dám úplne vybite slúchadlá nabiť, nabíjanie je ukončené po polhodine, max hodine (svieti biele svetlo, no bežný nabíjací čas je cca 3-4 hod) no po pripojení k mobilu ukazuje stav batérie na 25-50 percent a nie 100%. Po začatí počúvania mi za dve hodiny začínajú slúchadlá hrať tón, ktorý indikuje slabú batériu a do hodiny sa vybiju. Pritom by mali mať výdrž batérie 60 hod (to je dôvod prečo som si ich kúpil). A dnes keď som ich nabil znovu, tak síce batéria ukazovala 100 %, no keď som ich vypol a ani som ich celý deň nepoužíval, večer po zapnutí batéria ukazovala zase polovicu batérie. Toto nie je normálne chovanie, s predchodcom Marshall II BT som bol veľmi spokojný a aj s týmito, kým sa nezačali takto kaziť... Chcem sa spýtať, musím ich priniesť do ba na reklamáciu alebo sa dá požiadať aj o kuriéra z vašej strany? Alebo ich mám zaslať poštou?

Mám ešte jednu otázku - akurát mi prišli tieto slúchadlá a sú super. Len ma šokovala jedna vec. Mal som predtým Marshall Major II BT a tam sa náušníky dali v pohode a ľahko vymeniť. Na týchto slúchadlách to tak ale nie je. Náušníky sa nedajú sňať, možno to ide, len sú veľmi napevno pripevnené ale nechcem riskovať poškodenie sluchadiel. Ako to teda je s náušníkmi? dajú sa meniť?

Aký je rozdiel medzi týmito Marshallmi a Marshall Major III Bluetooth? okrem dlhšej výdrže a Google asistenta?

Diskusia a poradňa k MAJOR III VOICE
Príslušenstvo pre MAJOR III VOICE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major III Voice. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MAJOR III VOICE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií