AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Mamibot Petvac300

Zobraziť katalóg
Mamibot Petvac300
4,0 1 hodnotení
Robotický vysávač s mopom, na koberce, na zvieracie chlpy, na zbieranie nečistôt a tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu a vysávanie viacerých miestností, objem nádoby 0.4 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážku do 0,17 cm, spôsob navigácie: základná, BLDC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: programy a mopovanie, čas nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, doba prevádzky 120 min, HEPA filter, hlučnosť 60 dB, mobilná aplikácia, 230 V napájací zdroj, bočná kefa, časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, dobíjacia základňa, HEPA filter, nádobka na vodu na mokré čistenie a ovládanie smartfónom, farba čierna – špecializovaný na zvieracie chlpy a vytieranie podláh, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, počet bočných štetcov 2, BLDC motor, spôsob čistenia: kefy a mopovanie, lítiová batéria, dlhá výdrž, HEPA filter, hlučnosť < 60dB, nabíjacia stanica, diaľkové ovládanie, časový rozvrh upratovania vďaka vlastnej mobi
Kód:  MAMVR355 Produktové číslo:  M300

Mamibot Petvac300

Robotický vysávač Mamibot PetVac300 bol vyvinutý špeciálne na odstránenie vlasov a chlpov vašich domácich maznáčikov, stane sa teda vaším asistentom pre čo najväčšie uľahčenie inak neobľúbeného vysávania. Vďaka systematickému „cik-cak“ módu nevynechá PetVac300 ani smietku, v porovnaní s konkurenčnými modelmi. Navyše je so svojimi extra dlhými štetinami schopný dokonale vyčistiť aj rohy miestnosti. Vysávač Mamibot Petvac300 sa nabije za 3 – 4 hodiny a potom je schopný upratovať až 120 min vďaka lítium-iónovej batérii a automatickej diagnostike potreby dobitia batérie, pričom potom sám späť dôjde dobiť energiu do stanice. Výbava robotického vysávača Mamibot Petvac300 je doplnená o mikrofilter a HEPA filter, ktorý sa postará o to, aby vysávač nevíril prach. Samozrejmosťou robotického vysávača je možnosť časového rozvrhnutia, s ktorého pomocou nastavíte dobu upratovania.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Mamibot PetVac300

  • Vysoký sací výkon až 1 500 Pa
  • Vďaka vysokokapacitnej lítiovej batérii s 2 600 mAh vydrží model PetVac300 až 120 min prevádzky na jedno nabitie
  • Špeciálne prispôsobený na vysávanie chlpov domácich maznáčikov a vlasov
  • Robot sám automaticky zájde do nabíjacej stanice pri detekcii nízkej batérie
  • Vytieranie s elektronicky riadeným dávkovaním vody
  • Pokročilá gyroskopická navigačná technológia
  • Mapovanie vyčisteného priestoru prostredníctvom vlastnej aplikácie a možnosť kontroly vykonanej práce aj na diaľku cez inteligentný telefón
  • Podporuje WiFi a bezdrôtové automatické aktualizácie softvéru (možno aj pomocou USB kábla)
  • Veľmi nízka hlučnosť (do 55 dB) zaistená bezuhlíkovým BLDC motorom s vysokou životnosťou
  • Vďaka tenkému telu s hrúbkou 7,5 cm sa robotický vysávač dostane aj do ťažšie prístupných priestorov
  • Mamibot PetVac300 má vo výbave 2 v 1 zásobník na prach s objemom 400 ml s nádržou na vodu s objemom 200 ml
  • S využitím pre všetky typy podláh
  • Dokáže prekonať prekážky až 1,7 cm vysoké
  • Vo vysávači je 3-stupňová filtrácia s HEPA 13
  • Senzory proti pádu registrujú schody už od 5 cm
  • 12 párov senzorov proti nárazu


Výkonný asistent do domácnosti nielen s domácimi maznáčikmi

Robotický vysávač Mamibot PetVac300 bol navrhnutý vďaka myšlienke na časté vysávanie chlpov domácich maznáčikov, čo každý milovník a vlastník zvierat veľmi dobre pozná. Sací otvor bol prispôsobený špeciálne na účel obtiažneho vysávania srsti, rovnako ako dlhšie štetiny bočných kief, ktoré sa tiež bezproblémovo dostanú do každého rohu. Ďalej bol PetVac300 vybavený pokročilou, gyroskopickou navigačnou technológiou. Telo robota je unikátne štíhle, s iba 7,5 cm sa dostane aj do horšie prístupných priestorov, napriek tomu je veľmi odolné nárazom. Ideálneho asistenta do domácnosti z neho tiež robia senzory proti pádu napr. zo schodiska, ktoré model vysávača PetVac300 detekuje už od 5 cm výšky, na rozdiel od väčšiny konkurenčných modelov, ktoré pád detekujú až od 8 cm. So svojou vysokokapacitnou lítiovou batériou s výdržou až 120 min na jedno nabitie, automatickým dobíjaním či sacím výkonom so silou až 1 500 Pa sa robotický vysávač Mamibot PetVac300 stáva skvelou voľbou nielen pre majiteľov domácich maznáčikov.

Efektívne vytieranie

Výbornou výbavou robotického vysávača Mamibot PetVac300 je bezpochyby schopnosť spoľahlivého vytierania. Robot je vybavený nádržou na vodu s objemom 200 ml a elektronicky riadené dávkovanie vody sa stará o perfektne vykonanú prácu na všetkých typoch podláh. Vďaka efektívnemu vytieraniu vysávača Mamibot Petvac300 už sami nebudete musieť vziať mop do ruky.

Veľmi nízka hlučnosť

Unikátnou vlastnosťou, ktorú iste ocení každý, je veľmi tichá prevádzka oproti iným, bežným, robotickým vysávačom. Túpri PetVac300 zaisťuje bezkefový BLDC motor novej generácie s vysokou životnosťou, v kombinácii s aerodynamicky tvarovaným nasávaním a vedením vzduchu. Vďaka všetkým týmto inováciám je Mamibot PetVac300 schopný vysávať s hlučnosťou pod 55 dB.

Prekonávanie prekážok nie je pre robota Mamibot PetVac300 žiadny problém

Mamibot PetVac300 je so zásobníkom na prach s objemom 400 ml veľmi samostatný po dlhšiu dobu bez nutnosti asistencie. Jednou z lákavých vlastností PetVac300 je bezpochyby schopnosť prekonať a vyjsť prekážky až 17 mm vysoké, takže vyčistenie viac miestností a rôznych povrchov ako napr. kobercov, bude úplne bezproblémové. Vo výbave tohto robotického vysávača je mimo iného tiež mikrofilter a filter HEPA 13 s efektívnou 3-stupňovou filtráciou, obidva sa spolu starajú o to, aby vysávač nevíril prach okolo seba.


Inteligentný softvér

Ovládanie pomocou hlasu

Robotický vysávač Mamibot PetVac300 má vstavaný LCD displej s možnosťou ovládania dotykovými tlačidlami, ďalej WiFi modul a inteligentnú kompatibilitu s domácimi asistentmi Amazon Alexa alebo Google Home. Čo je nezvyklé a môže byť veľmi užitočné, je určite možnosť ovládať svojho výkonného pomocníka PetVac300 pomocou hlasových povelov.

Automatické aktualizácie cez aplikáciu

Model robotického vysávača PetVac300 je možné prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá zahŕňa okrem iného aj bezdrôtové automatické aktualizácie softvéru alebo možnosť okamžitej kontroly stavu robota. Na diaľkové ovládanie robota Mamibot Petvac300 je v balení aj diaľkový ovládač.

Doma vždy upratané aj bez vašej prítomnosti

Pomocou mobilnej aplikácie budete môcť na robota dohliadať a sledovať, koľko toho už vysávač PetVac300 stihol upratať. Navyše je v aplikácii možnosť detailného plánovania upratovania vrátane dátumu a času, takže môže Mamibot PetVac300 vykonávať upratovanie práve v čase, keď viete, že budete neprítomní. Pokiaľ bude batéria robota takmer vybitá, sám nájde svoju stanicu a dobije si energiu, načo bude neúnavne pokračovať v upratovaní.

5 čistiacich režimov

Robotický vysávač Mamibot PetVac300 je vybavený niekoľkými módmi, medzi ktorými si môžete podľa aktuálnej situácie vyberať, ktorý sa vám práve bude hodiť najviac. Medzi tieto módy patrí:

  • Auto
  • Zig-Zag (systematické „cik-cak“ čistenie bez vynechania jediného miesta)
  • Edge (dokonalé čistenie po obvodoch a v rohoch miestnosti)
  • Spot (bodové čistenie pre extra špinavé povrchy)
  • Sweeping & Mopping (špeciálna funkcia 2 v 1 – vysávanie aj mopovanie súčasne)

Obsah balenia robotického vysávača Mamibot PetVac300:

  • 2× bočná kefa + 2× náhradná
  • 1× textília na vytieranie + 1× náhradná
  • 1× náhradný filter
  • nádržku 2 v 1 na vodu/prach
  • Štetec na čistenie
  • Diaľkový ovládač
  • Nabíjacia stanica
  • HEPA filter
  • Rýchla príručka


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
0,17 cm Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
0,17 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
41 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupila jsem si tento vysavac ale nejde mi propojit s telefonem pomoci Wifi ani Bluethoot.tak nevim zda reklamovat a nebo delam neco spatne

Prosím Vás, jak je vysavač vysoký? 34cm je asi blbost, ne?

Můžete prosím překontrolovat popisek. Přijdou mi divné údaje a docela to medává smysl např: doba nabíjení 0min, doba provozu 2m, překoná překážku do 0,17cm (tzn 1,7mm?????+?) atd.

Dají se doupit náhradní díly - kartáče, filtry?? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli si tento vysavač ukládá do paměti naskenované místnosti aby se dal příště poslat do vybrané místnosti. Děkuji

Dobrý den, je vysavač kompatibilní s iPhone?

Diskusia a poradňa k Mamibot Petvac300
Príslušenstvo pre Mamibot Petvac300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mamibot Petvac300.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií