Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mamibot UV Lite 100 Pink

Zobraziť katalóg
Mamibot UV Lite 100 Pink
Ručný vysávač – aku, pre alergikov, 9 W, doba chodu 30 min, doba nabíjania 4 h, typ batérie: Li-Ion, hepa filter, hlučnosť 60 dB, nabíjací adaptér, ružová farba
Kód:  MAMRV423 Produktové číslo:  M100P

Mamibot UV Lite 100 Pink

Ručný vysávač Mamibot UV Lite 100 prináša účinné a jednoduché riešenie, ako sa v domácnosti zbaviť roztočov, baktérií a ďalších alergénov. Tento ručný vysávač vybavený patentovanou UV lampou v tvare písmena U zlikviduje 99,99 % nežiadúcich mikroorganizmov z vašej sedačky, matraca, koberca alebo závesu. Vysávač Mamibot UV Lite 100 Pink je navyše bezdrôtový, takže už žiadne nepríjemnosti s hľadaním zásuvky kvôli nedostačujúcej dĺžke kábla. Vysávač Mamibot po nasatí ožiari všetky nečistoty výkonnou 9 W UV lampou a tie sa potom hromadia v odpadovej nádobke. Vďaka 3-krokovému filtračnému systému, vrátane HEPA filtru, je zabezpečené, že sa nič nedostane späť do vzduchu. Na nabíjanie slúži nabíjacia stanica, ktorá môže byť zároveň miestom na zaparkovanie prístroja. Bezdrôtový protialergický ručný vysávač Mamibot UV Lite 100 v ružovej farbe sa stane efektívnym pomocníkom pri každodennom upratovaní vašej domácnosti.

Upozornenie: UV lampu v žiadnom prípade nesmerujte alebo nepoužívajte na ľudí alebo zvieratá. Mohlo by dôjsť k poraneniu!


Kľúčové vlastnosti bezdrôtového ručného vysávača Mamibot UV Lite 100 – ružový

  • Praktický a efektívny pomocník na boj s roztočmi, baktériami a alergénmi
  • Ergonomický ručný vysávač v bezdrôtovom dizajne
  • Zabudovaná patentovaná UV lampa s výkonom 9 W a dĺžkou 33 cm z likviduje 99,99 % baktérií, roztočov a alergénov
  • Automatická ochrana –vypnutie UV lampy pri zdvihnutí či naklonení vysávača Mamibot UV Lite 100
  • Účinná 3-stupňová filtrácia vrátane HEPA filtru
  • Vysoká rýchlosť nasávacích klapiek a vysoký sací výkon, zároveň však tichá prevádzka
  • Doba prevádzky cca 30 minút na jedno nabitie
  • Ručný protialergický vysávač UV Lite 100 v ružovom vyhotovení s inteligentnými senzormi pre bezpečné používanie

Naozajstný zabijak roztočov, baktérií a ďalších alergénov

S týmto bezdrôtovým vysávačom Mamibot UV Lite 100 v ružovom vyhotovení už môžete dať navždy zbohom všetkým nepríjemným roztočom, baktériám a ďalším alergénom. Stačí len ručný vysávač použiť a všetci vysatí škodcovia budú zničení patentovanou UV lampou s výkonom 9 W. Ručný vysávač Mamibot UV Lite 100 Pink bol laboratórne testovaný a tieto testy potvrdili 99,99 % účinnosť ich likvidácie.

Bezpečie domova vďaka Mamibot UV Lite 100

Vďaka kombinácii motora s rýchlosťou 31 000 otáčok za minútu a sacieho výkonu vyše 4 000 Pa zaistí Mamibot UV Lite 100 ružový absolútne bezpečie vášho domova pred roztočmi a ďalšími nečistotami. Môžu sa matraca a ďalších povrchov držať akokoľvek pevne, aj tak pri použití vysávača Mamibot UV Lite 100 Pink prejdú nasávacími klapkami a skončia v odpadovej nádobke. Nemusíte sa ani obávať, že by sa potom alergény znovu dostali do vzduchu, pretože ručný vysávač Mamibot UV Lite 100 v ružovom vyhotovení je vybavený trojstupňovou filtráciou vrátane HEPA filtru.

Bezdrôtová prístupnosť kamkoľvek

Ľúbivý ergonomický dizajn a bezdrôtové vyhotovenie ručného vysávača Mamibot UV Lite 100 veľmi uľahčujú každodenné upratovanie. Teraz je koniec obmedzenému pohybu kvôli zamotávaniu sa do kábla, jeho dĺžke či dosahu zásuvky. S ružovým vysávačom Mamibot UV Lite 100 Pink môžete pohodlne vysávať ako posteľ či sedačku, tak aj koberec alebo napríklad záves.

Patentovaná UV lampa

Hlavnou zaujímavosťou vysávača Mamibot UV Lite 100 je určite práve UV lampa, ktorá sa stará o likvidácii všetkých roztočov a baktérií. Jej dizajn v tvare písmena U s dĺžkou 33 cm je patentovaný. Navyše je vysávač Mamibot UV Lite 100 Pink vybavený inteligentnými senzormi, vďaka ktorým sa nemôže stať, že by ste si lampou ublížili. Ak je UV svetlo v prevádzke, prístroj vám to dáva najavo rozsvietenou kontrolkou a pokiaľ vysávač zdvihnete nad 2 cm alebo nakloníte o viac ako 15°, automaticky sa UV lampa vypne, až kým ju znovu nepoložíte na rovný povrch. Napriek tomu z dôvodu bezpečnosti nikdy nemierte ani nepoužívajte UV lampu na ľudí či zvieratá!


Obsah balenia

V balení ručného vysávača Mamibot UV Lite 100 v ružovom vyhotovení nájdete:

  • Vysávač Mamibot UV Lite 100
  • Nabíjaciu stanicu
  • Napájací adaptér
  • Rýchlu príručku


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
9 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mamibot UV Lite 100 Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mamibot UV Lite 100 Pink.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií