Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Manfrotto Lumimuse ball

Zobraziť katalóg
Manfrotto Lumimuse ball
Príslušenstvo k fotoaparátu – guľová hlava, pohyb o 360° až 35°
Kód:  MAN312 Produktové číslo:  MLBALL

Manfrotto Lumimuse ball

Guľová hlava Lumimuse ball od výrobcu Manfrotto je schopná docieliť až 360° uhla otočenia. Hlava dostala ako základný materiál prevažne plast, a preto je taká ľahká a pevná. Môžete si pripraviť scénu s panoramatickým otáčaním, ktoré vám dovolia zhotoviť takmer akékoľvek zábery. Manfrotto Lumimuse ball disponuje univerzálnym závitom 6,35 mm, vďaka ktorému môžete pripevniť hlavu na hotshoe držiak zariadenia či akýkoľvek statív. Hlava má masívnu treciu základňu a je navrhnutá v Taliansku.

Zaujímavé parametre statívovej hlavy Manfrotto Lumimuse ball

  • Guľová hlava s jednoduchým nastavením
  • Robustný a pevný plast
  • Nízka hmotnosť celej Manfrotto Lumimuse ball guľovej hlavy
  • Možnosť fluidných 360° pohybov a 35° vertikálnych pohybov
  • Závit s veľkosťou 6,35 mm

Plynulosť v každom pohybe

Vďaka nej môžete docieliť plynulých fluidných 360° pohybov a 35° vertikálnych pohybov. Vaše zábery tak budú vždy presné a plynulé bez najrôznejších vád a zášklbov. Guľovú hlavu dostanete ku všetkým súpravám Lumimuse 8, pokiaľ ju však ešte nemáte, je najvyšší čas si ju zakúpiť.

Parametre a špecifikácia

Druh statívovej hlavy
Guľová Hotovo!

Vlastnosti

Druh statívovej hlavy
Guľová Hotovo!
Poznámka:
» Všetky statívové videohlavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Manfrotto Lumimuse ball Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MANFROTTO Lumimuse ball. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manfrotto Lumimuse Ball. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manfrotto Lumimuse Ball. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MANFROTTO Lumimuse ball.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií