Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Manhattan Internet USB Radio

Zobraziť katalóg
Manhattan Internet USB Radio
Rádio – externé, žiadne mesačné poplatky, stanice z viac ako 150 krajín, CE, FCC
Kód:  MANav02 Produktové číslo:  179980 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Manhattan Internet USB Radio

Manhattan USB Radio je kompaktný externý rádio tuner pre počítače a notebooky. K PC ho pripojíte jednoducho pomocou USB konektora. Je kompatibilný s USB 1.1 a 2.0. Tuner Manhattan je schopný prijímať stanice vo viac než 150 krajinách sveta (viac ako 20 000 staníc). Malé rozmery tohto prístroja uľahčujú jeho prenos v taške spolu s laptopom. Je preto ideálny pre príjem vašich obľúbených staníc vždy, kedykoľvek ste na cestách. Jednoducho ho vložte do USB portu a ovládajte multifunkčným, viacjazyčným panelom programu, ktorý sa automaticky spustí. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery: 5 × 1,9 × 0,8 cm
Hmotnosť: 10 g

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,předpokládám že toto rádio potřebuje připojení k internetu?

Diskusia a poradňa k Manhattan Internet USB Radio
Príslušenstvo pre Manhattan Internet USB Radio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Manhattan Internet USB Radio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manhattan USB Internet-Radio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manhattan USB Internet-Radio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Manhattan USB Internet Radio.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií